Húzható kézikocsi Peppy Handwagen BIG forgatható kerekekkel és levehető húzókarral

Termék leírása

Húzható kézikocsi Peppy Handwagen a neves német BIG vállalat műhelyéből egy minőségi és egyedi gyerekjáték 3-7 éves korosztálynak. Húzható kiskocsi nagyon szép piros-szürke színkombinációban tetszeleg, legmodernabb gyártási eljárással készült. Köszönhetően a praktikus levehető húzókarnak a kocsi irányítása egyszerű, az első kerekek könnyedén menetirányba fordulnak. Húzható kocsi robosztus és megbízható szerkezettel rendelkezik, teherbírása 50 kg. Széles és erős kerekei biztosítják a játék hosszú élettartamát. 

Felülete a kocsinak UV védelemmel lett kezelve, hogy hosszabb idő után is megvédje a gyerekjáték színét a káros sugarakkal szemben. Felhasznált anyagok egészségre nem károsak, újrahasznosíthatóak. Az újszerű gyártási technológia garantálja a Peppy Handwagen magas tartósságát, így biztonságos játékot nyújt a gyerekeknek. A kocsi minden éle lekerekített, amely csökkenti a lehetséges sérülések esélyét. Méretei a húzható kocsinak 68*30*27 cm, miközben hossza 68 cm/húzókar nélkül/.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek68*30*27 cm
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei60*40*34 cm
Teljes hosszúság68 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.