Görkorcsolya Jégvarázs Mondo inline 29-32 méret 3-kerékkel 5 évtől

Termék leírása

Görkorcsolya gyerekeknek Jégvarázs az olsz Mondo vállalattól egy minőségi inline korcsolya, mely gyerekek részére megfelelő 5 éves kortól. Gyerek görkori nagysága állítható 29-32 méret közt. A görkorcsolya 3 ellenálló keréken gurul, egyszerűen és könnyedén feltudja húzni a gyerkőc és már suhanhat is az új kalandba. A kerekek egysorban is elrendezhetőek, vagy két kerék hátul és egy kerék elől még biztonságosabb és stabilabb érzés nyújt majd kislányának.

Jellemzői

  • gyerek inline görkorcsolya
  • Jégvarázs  motívummal
  • kék-rózsaszín színkivitelezés
  • méret 29-32
  • 3 keréken gurul, méreteik 64*23 mm
  • görkori lehet egysoros keréken gurulású, vagy 2 hátsó és 1 első kerék elrendezésű
  • olasz termék

Görkorcsolyázás nagyon jó és szórakoztató módja a gyerekeket rávenni az aktív életstílusra. A Mondo Jégvarázs görkorin való gurulás maximálisan szórakoztató, de biztonságos is. Nagyon jó hatással van a lábizmok fejlődésére, gyerekekben erősödik a biztonságérzet egyensúlyuk megtartása közben, reflex mozgásuk is javul.

Az olsz Mondo vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik gumiból, habszivacsból és PVC-ből. A Mondo vállalat a gyártás folyamán az EU által megszabott összes biztonsági előírásnak megfelelően gyártja a termékeit. Görkörizás közben ajánlott a védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd- és könyökvédők, melyek a kínálatunkban is megtalálhatóak.

Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor5 éves kortól
Származási helyDesigned in Italy
Méretek29-32 size
A csomagolás méretei35*11*39 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
KerekekPVC 64*23 mm
Színkék
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha