Interaktív játék Clever Cubes Smart Smoby 3 oktatójátékkal, színekkel és számokkal 24 hó-tól (angol, francia, német)

Termék leírása

A Clever Cubes interaktív játék a francia Smoby gyártó Smart kiadásából 24 hónapos kortól ajánlott. Az intelligens játék része egy toll alakú elektronikus érzékelő, melynek segítségével a gyerekek megtanulják a színeket és a számokat. A csomagban 9 db számokkal és képekkel jelölt színes kocka található. A hangeffektes játék 3 játékvariációt kínál, melyek fejlesztik a gyerekek kognitív és motorikus készségeit. A termék angol, francia és német nyelven szólal meg. 

Játékvariációk:

  • színek felismerése – alapszínek elsajátítása
  • számok felismerése – számok elsajátítása memória- és összpontosítás-fejlesztő
  • szabad üzemmód – a gyermek szabadon játszhat a kockákkal pl. tornyot építhet

Az intelligens játék az érintési szenzornak köszönhetően felismeri a gyermek reakcióját és visszajelez a reakció helyessége alapján. A gyerekek így játékosan fejlesztik logikai gondolkodásukat, az összpontosítást és motorikus készségeket. A többfunkciós játékkal egyszerre több gyerkőc is elszórakozik. Minőségi ellenálló műanyagja tapintásra nagyon kellemes és több éven át is kitart. A játék egyszerűen szállítható, így a gyermek akár vendégségbe is magával viheti. A játék 3xAAA elemmel működik (nem a csomag része).

A Smoby francia gyártó játékai minőségi és ellenálló műanyagból készültek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. A játékok vonzó külcsínét a modern francia dizájn jellemzi. A különböző funkciókkal ellátott interaktív játék egy stílusos elektronikus termék, amely hozzájárul a gyerkőcök sokoldalú fejlődéséhez.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek23*22*11 cm
A csomagolás méretei28*7*30 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,45 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.