Interaktív játék rókával Foxy Smart Smoby 2 tervező játékkal (angol, francia, német)

Termék leírása

A Foxy Smart interaktív játék a francia Smoby gyártó műhelyéből gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A kerekeken mozgó egyedi robotikus játék segítségével a gyerekek elsajátítják az egyszerű programozás alapjait. A játék lényege az iránymutató kártyák segítségével célba vezetni a rókát. A játéktáblára úgy kell elhelyezni az egyes kártyákat, hogy a Foxy róka célba érjen. A célt a kincset ábrázoló kártya jelenti. A játék fejleszti a térbeli képzelőerőt és logikai gondolkodást. A termék angol, francia és német nyelven szólal meg.

A szabad üzemmód lehetővé teszi a Foxy róka játéktáblán kívül való alkalmazását. A kártyák segítségével a gyerekek az intelligens játékot bármilyen irányban vezethetik, saját pályát építhetnek neki. Játék közben a róka fülei színesen villognak, a beépített hangszóroknak köszönhetően a játék hangos utasításokat ad. Az elektronikus játék integrált RFDI technológiát használ, melynek lényege a rádiófrekvenciás adóvevő alkalmazása. A játéktábla 12 puzzle darabból áll, melyhez 7 iránymutató kártya és egy célkártya tartozik.

A neves francia Smoby márka több évtizede minőségi és tartós játékokat gyárt, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. Egyedi dizájnjuk a francia tökéletesség, sárm és szépérzék jeleit viseli. A fokozott biztonságosság érdekében a játékok élei lekerekítettek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek22*13*16 cm
A csomagolás méretei24*15*30 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR included & 2x AA/LR not included
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.