Interaktív kocka Busy Activity Center Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Interaktív készségfejlesztő kocka Busy Activity Center egy kiváló gyerekjáték egyedi dizájnban és tarka színkivitelezésben megalkotva minden gyerkőc részére 12 hónapos kortól. A multifunkciós kocka fehér-zöld-piros színkombinációban pompázik, rengeteg játéklehetőséget kínál a gyerekeknek, kellemes hangokat ad ki és világít. Készségfejlesztő játék különböző formájú kockákat foglal magába, melyeket a kicsik az arra megfelelő nyíláson keresztül tudnak magába a játékba belehelyezni. Gyermekét garantáltan szórakoztatni fogják a zongora, hegedű, trombita és érdekes állathangok egyaránt. Interaktív készségfejlesztő kocka egy kedves bagoly formájában egy órát is rejt magában, ezen kívül rengeteg érdekességet, melyek szórakoztatják és fejlesztően hatnak csöppségére. A többfunkciós kocka 7 különböző játéklehetőséget rejt magában csemetéje sokrétű fejlődése érdekében. 

A didaktikus játékok egyre közkedveltebbek a világon, ugyanis nagyon jó hatással vannak a kicsik szellemi és logikai fejlődésére. A kockák helyes nyílásba való bele helyezése fejleszti a gyerkőc inteligenciáját és egyben finom motoros mozgását is. A formák, színek képek megnevezésével a gyerkőcök újabb és újabb dolgokat ismernek meg. Játék érdekes kivitelezése és a rengeteg játék lehetőség, amit a készségfejlesztő kocka nyújt, serkenti a gyerkőcöt megismerni a körülötte lévő világot. Ez a formaillesztő kocka 3x AA elemre működik, melyek a csomag részét képezik. Az elemek csupán tesztelésre alkalmasak.

Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek31*24*20 cm
A csomagolás méretei35*26*19 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note3 x AA batteries
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.