Interaktív kormány BIG hanggal a BIG New&Classic&Neo&Next bébitaxikhoz 12 hó-tól

Termék leírása

BIG interaktív kormány nagyszerű játék 12 hónapos kortól. A kormány fekete színű, érintésre különféle hangeffekteket ad ki. A kormány fel van szerelve sebességmérővel, irányváltó kapcsolókkal, jelzőgombbal, amely jelez ha szervizelni kell az autót vagy tankolni kell, hibajelző gombbal. A kormányt rá lehet szerelni a BIG New és BIG Classic bébitaxikra. A kormány különlegessé teszi a Big bébitaxikat, mellyel a játék még élvezeteseb lesz a kicsik részére. Erre a termékre 3 éves garanciát nyújt a BIG gyártó. A kormány UV szűrővel lett ellátva, hogy védve legyen a káros sugarak ellen.

A gyerek bébitaxik nem csak mókázásra valók, hanem a gyerkőc szellemi és fizikai fejlődésére is nagyszerűen hat. A kicsik mozgás révén erősítik az izomzatukat, fejlesztik a mozgási készségüket. A lurkók közelebb kerülnek a felnőttek világához, hogy tudják őket utánozni söfőrködéssel. A kis gyerkőcök biztosan nagyon megörülnek, ha ilyen nagyszerű eszközzel ajándékozzák meg őket. Ezzel a kormánnyal többé a vezetés nem lesz unalmas.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek20*20*2,5 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
NoteBattery: 3 x 1,5V AAA, LR3
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.