Interaktív kormány BIG BIG New&Classic&Next&Neo bébitaxihoz piros-fekete 12 hó-tól

Termék leírása

BIG interaktív kormány minden BIG Bobby Car bébitaxihoz alkalmas. Ez a kormány hang- és fényeffektusokkal minden bébitaxiból professzionális autót varázsol. A piros-fekete színkombinációjú Big kormány Forma 1 stílusba lett megalkotva. A csomagban lévő csavarokkal egyszerűen fel erősíthető a bébitaxira. A gombok a kis gyermek újjacskáihoz vannak kialakítva. Az On/Off kapcsológombbal a kormány aktiválódik tipikus startoló autó hangeffektussal. Az indexek bekapcsolásával nem csak hageffektus hallható, hanem a kormányon lévő gombok is villogni fognak a választott oldalon. Az igazi kényelem érdekében a gyerkőc bekapcsolhatja a rádiót, amely BIG Bobby Car Song-ot sugároz.

Ha a kis sofőr magára akarja vonni a figyelmet, akkor csak meg kell nyomnia a dudát az interaktív kormányon. Ha a gyerkőc elhagyja a bébitaxit, akkor mint a valódi autókon megnyomja a központi zár gombot és a bébitaxi védve van lopás ellen. Gyerkőc biztosan kihasználja majd az elakadásjelző háromszög gombot is, amely fényeffektust bocsájt ki. A telefonos gomb segítségével a gyerkőc "hazatelefonálhat", hogy késni fog a vacsoráról. Az élénk színek védve vannak UV szűrővel, hogy idővel a napsugarak ne kárositsák. A felhasznált anyagok egeszségre nem károsak, újrahasznosíthatóak. A BIG márka 3 éves garanciát vállal gyerkőce részére. 

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek20*20*2,5 cm
A csomagolás méretei20*20*2,5 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
NoteBattery: 3 x 1,5V AAA, LR3
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.