Interaktív kormány BIG hanggal bébitaxikhoz BIG New&Classic&Next és BIG traktorokhoz 24 hó-tól

Termék leírása

Interaktív BIG kormány kitűnő kiegészítő a BIG traktorokra vagy bébitaxikra. Alkalmas 2 éves kortól. A kormány piros színben pompázik, 8 különféle hangot ad ki. A kormány mindenféle kiegeszítőkkel van felszerelve, melyek a reális felnőtt kormány érzését adják vissza a gyerkőcnek. A csomag tartozéka 3x AAA elem is, melyek tesztelésre valóak, így minől gyorsabban majd ki kell cserélni. 

A bébitaxi vagy traktor segítségével fejlődnek a gyerkőc készségei, erősödik az izomzatuk. Gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, hogy járgányukat vezethetik. A kis lurkók biztosan örülnének egy ilyen nagyszerű ajándéknak, amivel a vezetés sosem lesz unalmas már. Ezzel a kormánnyal minden utazés egy élmény lesz a gyerkőcnek. 

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez aBIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek20*20*11 cm
ElemesIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
NoteBattery: 3 x 1,5V AAA, LR3
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.