Interaktív kormány Mentős BIG New&Classic&Next&Neo bébitaxihoz hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

BIG interaktív Mentős kormány minden bébitaxihoz kiváló kiegészítő, amely minden gyerkőcöt lenyűgöz már 12 hónapos kortólA szürke-fekete színkombinációjú kormány 8 különböző hangon szórakoztatja a kicsiket. Sebességmérővel is rendelkezik és a fények valósághű mentős autót varázsolnak a járgányból. Minden BIG Classic, New és Next bébitaxira felerősíthető, úgyszintén a BIG traktorokra is.  A gombok a kis gyermek újjacskáihoz vannak kialakítva. A csomagba tartozik 3x AAA elem is, melyek főképp tesztelésre alkalmasak, ezért mielőbbi cserét ajánljuk. Kormány valósághű dizájnban pompázik, ezért is nyeri el a kicsik figyelmét első pillantásra. 

A bébitaxi vagy traktor segítségével fejlődnek a gyerkőc mozgási készségei, erősödik az izomzatuk lábacskáikon és kezeiken. Gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, hogy járgányukat vezethetik. A kis lurkók biztosan örülnének egy ilyen nagyszerű ajándéknak, amivel a vezetés sosem lesz unalmas már. Természetesen a közlekedési járművek nem csupán szórakoztató eszközök és unaloműző járágnyok, de persze egyértelmű, hogy a gyerekek órákon keresztül tudnak az ilyen fajtájú játékokkal mókázni. Ezzel az interaktív kormánnyal minden utazás egy élmény lesz a gyerkőcnek. 

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, az egészségre ártalmatlanok is.  Az élénk színek védve vannak UV szűrővel, hogy idővel a napsugarak ne kárositsák. A BIG márka 3 éves garanciát vállal termékeire.  Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek23*48*25 cm
A csomagolás méretei19*19*11 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,3 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.