Iskolapad diákokkal Classroom Smoby két iskolapad két diák mozgatható karokkal

Termék leírása

Iskolapad diákokkal Classroom a francia Smoby gyártótól tökéletesen kiegészíti az egyedi iskolát, de önállóan is használható a tanár-diák szerepjátékok során. A játék gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott és 2 diákot testesít meg, melyek erős és ellenálló kartonpapírból készültek. A kisdiákok jobb keze mozgatható, ezért jelentkezni is tudnak, ha ismerik a helyes választ. A praktikus iskolapadot 35 kiegészítő egészíti ki, melyek között rajztáblákat és vidám ábrákat is találunk.

Az óra után helyezze a padokat egymással szembe, hogy a diákok a szünet alatt elfogyaszthassák az ebédjüket. Ilyenkor jól jönnek az evőeszközök, tányérok, poharak és élelmiszer és étel utánzatok: saláta levelek, csirkecomb, tükörtojás, narancs, alma, süti, pizza és paradicsom. Ezekből pompás ebéd készíthető. Ebéd után ismét irány az osztály. A játék fejlesztik a logikai gondolkodást és kommunikációs készségeket.

Az iskolapadok diákokkal pompás eszközei lehetnek a szerepjátékoknak, melyek keretében a gyerekek elsajátíthatják az önálló és önbizalommal teli szereplést az osztály illetve tanár előtt. Az iskolapad otthoni környezetben készíti fel a gyerekeket a mindennapi iskolai teendőkre és segít leküzdeni a lámpalázat. A játék méretei 32*10*60 cm.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknekés szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek32*10*60 cm
Termék magassága60 cm
A csomagolás méretei52*14*61 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,4 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.