Iskolai hátizsák Backpack Ralphie Wingman Jeune Premier ergonomikus luxus kivitelben

Termék leírása

Kérjük hagyják el a felszállópályát, a vadászgép készen áll a felszállásra... az iskolába. Ismerkedjen meg a legújabb Jeune Premier iskolai hátizsákkal, mely már az első pillanattól fogva gyermeke nagy kedvence lesz és végigkíséri őt az iskolai és ovis napokon. A sötétkék Backpack Ralphie Wingman Jeune Premier iskolatáska követi a legújabb divatrendeket és odafigyel a gyerekek igényeire. A belga Jeune Premier márka műhelyéből származó Backpack Ralphie Wingman Jeune Premier hátizsákba kiselsőse első látásra beleszeret. A vonzó dizájnos és időtlen iskolatáskára elég egy pillantást vetni és a gyerekek nap mint nap boldogan indulnak majd iskolába.

Egészség és biztonság

Luxus kék hátizsák már 24 hónapos kortól ajánlott a kicsiknek, így már ovisok is divatozhatnak az ovodába. Dizájnos hátizsák megfelelő  98-122 cm magas gyerekek részére. Az üres hátizsák a maga 0,5 kg súlyával nem terheli a gyermek gerincét. A szülők garantáltan nagy előnynek vélik a táska puha anatómiailag formált hátrészét és maximálisan kényelmes párnázott vállpántjait.

A vállpántok természetesen állíthatók is, így tökéletesen alkalmazkodnak a gyermek magasságához, testalkatához ezzel optimalizálva a súlyelosztást. Az, hogy az iskolatáska tervezői igazán mindenre gondoltak, az aprólékosan kidolgozott részletek bizonyítják. Az iskolatáska cipzáras rögzítést kapott, amely könnyen kezelhető, így a gyerkőc nem fecsérli majd az idejét a szünetek alatt a komplikált zárakkal, melyek gyakran be is akadnak.

Alapanyag

Az első iskolanap az új iskolatársakkal való barátkozásról és a tanárok megismeréséről szól, de természetesen nagyon fontos szerepet játszik az új iskolatáska is. A Jeune Premier hátizsák minőségi vízhatlan poliészterből készült, mely bőr hatással bír, így tisztítása is nagyon egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító is. Ezen elsőosztályú alapanyagnak köszönhetően a hátizsák nem ázik át, akkor sem ha kisiskolása otthon felejti az esernyőjét.

Tárhely

A csodaszép Jeune Premier iskolatáskánál nem csak a külcsíne, de a belső kialakítása is lenyűgöző. A 8 literes táskába minden iskolai kellék helyet talál. A hátizsák kirándulásokon is használható. Belterét egy nagy rekesz alkotja, melyben a tankönyvek, füzetek, tolltartó és a tízórai is játszva elfér. A táskáról természetesen nem hiányozhat a praktikus elülső zseb apróságok tárolására és oldalsó zsebek kulacsra vagy esernyőre. 

Dizájn

A Jeune Premier iskolatáska tervezői beleadtak mindent, hiszen maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába egy olyan táskával a hátukon, amely csodálatot vált ki a többiekből. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el a vadászpilóta révén a fantázia világába. A menő Jeune Premier iskolatáskába való pakolás sokkal kellemesebb és vidámabb lesz a vadászpilóta társaságában. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál.

Jellemzői

 • iskolatáska gyerekeknek 24 hó kortól
 • 92-122 cm magas gyerekek részére
 • súlya 0,5 kg
 • térfogata 8 liter
 • méretei 27*30*10 cm
 • állítható vállpántok
 • ergonomikus formatervezés
 • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
 • egy nagy rekesz
 • egy elülső zseb és oldalsó zsebek
 • kézzel rajzolt egyedi dizájn
 • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek27*30*10 cm
Termék magassága30 cm
Tömeg0,5 kg
Tömeg L8,0 l
Színkék
Meghatározott termékekNem
Gyermek testmagassága92 - 122 cm
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.