Iskolai hátizsák Backpack Amsterdam Large Rose Garden Jack Piers nagy ergonomikus luxus kivitelezés 6 évtől 30*39*16 cm

Termék leírása

Lépjen be gyermekével pillangókkal teli virágzó rózsa kertbe. Kiselsőse már alig várja a sulikezdést? Ismerkedjen meg a legújabb Jack Piers iskolai hátizsákkal, mely már az első pillanattól fogva gyermeke nagy kedvence lesz és végigkíséri őt az iskolai napokon. Bár a Backpack Amsterdam Large Rose Garden Jack Piers iskolatáska retro stílusban készült, de emellett követi a legújabb divatrendeket és odafigyel a gyerekek igényeire. A belga Jack Piers márka műhelyéből származó Backpack Amsterdam Large Rose Garden hátizsákba kiselsőse első látásra beleszeret. A vonzó dizájnos és időtlen iskolatáskára elég egy pillantást vetni és a gyerekek nap mint nap boldogan néznek szembe az iskolai kihívásoknak.

Egészség és biztonság

Ez az iskolatáska elsődlegesen az alsó tagozatosok részére lett kialakítva, tehát kisiskolásoknak ajánlott 6 éves kortól. Az üres hátizsák a maga 0,3 kg súlyával nem terheli a gyermek gerincét. A szülők garantáltan nagy előnynek vélik a táska puha anatómiailag formált hátrészét és maximálisan kényelmes párnázott vállpántjait.

A vállpántok természetesen állíthatók is, így tökéletesen alkalmazkodnak a gyermek magasságához, testalkatához ezzel optimalizálva a súlyelosztást. Az, hogy az iskolatáska tervezői igazán mindenre gondoltak, az aprólékosan kidolgozott részletek bizonyítják. Az iskolatáska fő rekesze cipzáras rögzítést kapott, amely könnyen kezelhető, így a gyerkőc nem fecsérli majd az idejét a szünetek alatt a komplikált zárakkal, melyek gyakran be is akadnak.

Alapanyag

Az első iskolanap az új iskolatársakkal való barátkozásról és a tanárok megismeréséről szól, de természetesen nagyon fontos szerepet játszik az új iskolatáska is. A Jack Piers hátizsák minőségi vízhatlan poliészterből készült, melynek tisztítása nagyon egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító is. Ezen elsőosztályú alapanyagnak köszönhetően a hátizsák nem ázik át, akkor sem ha kisiskolása otthon felejti az esernyőjét.

Tárhely

A Jack Piers iskolatáskánál nem csak a külcsíne, de a belső kialakítása is lenyűgöző. A 18,2 literes táskába minden iskolai kellék helyett talál. A hátizsák kirándulásokon is használható. Belterét egy nagy rekesz alkotja, melyben a tankönyvek, füzetek, tolltartó és a tízórai is játszva elfér. A táskáról természetesen nem hiányozhat a praktikus elülső zseb az apróságok tárolására illetve az oldalsó hálós zsebek sem a üdítő, kulacs vagy esernyő tárolására.

Dizájn

A Jack Piers iskolatáska tervezői beleadtak mindent, hiszen maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába egy olyan táskával a hátukon, amely csodálatot vált ki a többiekből. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el a kék háttéren feltűnő virágos kert és pillangók révén a fantázia világába. A csodálatos virágzó rózsák és bájos pillangók motívumával díszített Jack Piers iskolatáskába való pakolás sokkal kellemesebb és vidámabb lesz.A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál.

Jellemzői

 • iskolatáska gyerekeknek 6 éves kortól
 • alsó tagozatos kisiskolások részére
 • súlya 0,3 kg
 • térfogata 18,2 liter
 • méretei 30*39*16 cm
 • állítható vállpántok
 • ergonomikus formatervezés
 • fényvisszaverő elemekkel
 • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
 • egy nagy rekesz
 • egy elülső zseb és oldalsó hálós zsebek
 • kézzel rajzolt egyedi dizájn
 • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek30*39*16 cm
Termék magassága30 cm
Tömeg0,3 kg
Tömeg L18,2 l
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.