Iskolai hátizsák Backpack Amsterdam Large Palm Avenue Jack Piers nagy ergonomikus luxus kivitelezés 6 évtől 30*39*16 cm

Termék leírása

Készüljön fel a pálmafák közti gyors suhanásra retro autóban. Kiselsőse már alig várja a sulikezdést? Ismerkedjen meg a legújabb Jack Piers iskolai hátizsákkal, mely már az első pillanattól fogva gyermeke nagy kedvence lesz és végigkíséri őt az iskolai napokon. Bár a Backpack Amsterdam Large Palm Avenue Jack Piers iskolatáska retro stílusban készült, de emellett követi a legújabb divatrendeket és odafigyel a gyerekek igényeire. A belga Jack Piers márka műhelyéből származó Backpack Amsterdam Large Palm Avenue hátizsákba kiselsőse első látásra beleszeret. A vonzó dizájnos és időtlen iskolatáskára elég egy pillantást vetni és a gyerekek nap mint nap boldogan néznek szembe az iskolai kihívásoknak.

Egészség és biztonság

Ez az iskolatáska elsődlegesen az alsó tagozatosok részére lett kialakítva, tehát kisiskolásoknak ajánlott 6 éves kortól. Az üres hátizsák a maga 0,3 kg súlyával nem terheli a gyermek gerincét. A szülők garantáltan nagy előnynek vélik a táska puha anatómiailag formált hátrészét és maximálisan kényelmes párnázott vállpántjait.

A vállpántok természetesen állíthatók is, így tökéletesen alkalmazkodnak a gyermek magasságához, testalkatához ezzel optimalizálva a súlyelosztást. Az, hogy az iskolatáska tervezői igazán mindenre gondoltak, az aprólékosan kidolgozott részletek bizonyítják. Az iskolatáska fő rekesze cipzáras rögzítést kapott, amely könnyen kezelhető, így a gyerkőc nem fecsérli majd az idejét a szünetek alatt a komplikált zárakkal, melyek gyakran be is akadnak.

Alapanyag

Az első iskolanap az új iskolatársakkal való barátkozásról és a tanárok megismeréséről szól, de természetesen nagyon fontos szerepet játszik az új iskolatáska is. A Jack Piers hátizsák minőségi vízhatlan poliészterből készült, melynek tisztítása nagyon egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító is. Ezen elsőosztályú alapanyagnak köszönhetően a hátizsák nem ázik át, akkor sem ha kisiskolása otthon felejti az esernyőjét.

Tárhely

A Jack Piers iskolatáskánál nem csak a külcsíne, de a belső kialakítása is lenyűgöző. A 18,2 literes táskába minden iskolai kellék helyett talál. A hátizsák kirándulásokon is használható. Belterét egy nagy rekesz alkotja, melyben a tankönyvek, füzetek, tolltartó és a tízórai is játszva elfér. A táskáról természetesen nem hiányozhat a praktikus elülső zseb az apróságok tárolására illetve az oldalsó hálós zsebek sem a üdítő, kulacs vagy esernyő tárolására.

Dizájn

A Jack Piers iskolatáska tervezői beleadtak mindent, hiszen maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába egy olyan táskával a hátukon, amely csodálatot vált ki a többiekből. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el a zöld háttéren feltűnő retro autók és pálmák révén a fantázia világába. A menő retro autók motívumával díszített Jack Piers hátizsákba való pakolás sokkal kellemesebb és vidámabb lesz. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál.

Jellemzői

 • iskolatáska gyerekeknek 6 éves kortól
 • alsó tagozatos kisiskolások részére
 • súlya 0,3 kg
 • térfogata 18,2 liter
 • méretei 30*39*16 cm
 • állítható vállpántok
 • ergonomikus formatervezés
 • fényvisszaverő elemekkel
 • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
 • egy nagy rekesz
 • egy elülső zseb és oldalsó hálós zsebek
 • kézzel rajzolt egyedi dizájn
 • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek30*39*16 cm
Termék magassága30 cm
Tömeg0,3 kg
Tömeg L18,2 l
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.