Iskolai aktatáska It bag Midi Sports Caps Jeune Premier ergonomikus luxus kivitelben

Termék leírása

A rengeteg okosság és nagymértékű tudás védelmezője lesz a sisakokkal díszített táska. Ismerkedjen meg a legújabb Jeune Premier iskolai aktatáskával, mely már az első pillanattól fogva gyermeke nagy kedvence lesz és végigkíséri őt az iskolai napokon. Kék It bag Midi Sports Caps Jeune Premier aktatáskát a hagyományos bőrtáskák ihlették, ám tervezése során a gyártó a legújabb trendekre és a gyerekek igényeire is odafigyelt. A luxus belga Jeune Premier márka műhelyéből származó It bag Midi Sports Caps aktatáskába kiselsőse első látásra beleszeret. A vonzó dizájnos és időtlen aktatáskára elégendő csupán egy pillantást vetni és a gyerekek boldogabban lépik át az iskola küszöbét. 

Egészség és biztonság

Ez az iskolatáska elsődlegesen az alsó tagozatosok részére lett kialakítva, tehát kisiskolásoknak ajánlott 6 éves kortól, akik magassága 110-134 cm közt mozog. Az üres táska a maga 0,9 kg súlyával nem terheli a gyermek gerincét. A szülők garantáltan nagy előnynek vélik a táska puha párnázott anatómiailag formált hátrészét és vállpántjait, melyek nem csak kényelmesek, de állíthatók is, így tökéletesen alkalmazkodnak a gyermek magasságához, testalkatához ezzel optimalizálva a súlyelosztást.

Az, hogy a Jeune Premier iskolatáska tervezői igazán mindenre gondoltak, az aprólékosan kidolgozott részletek és luxus kapcsok bizonyítják. Nem csupán stílusos, de praktikus is. A táska használatba vételéhez a gyerekeknek nem lesz szükségük tanári vagy szülői segítségre, egyedül is menni fog nekik. Az iskolába tartó út is biztonságos lesz, hisz az aktatáskáról nem maradtak le a fényvisszaverő elemek, melyek elegendően láthatóvá és szembetűnővé teszik gyermekét (a kézzel készített egyedi dizájn mellett).

Alapanyag

Az első iskolanap az új iskolatársakkal való barátkozásról és a tanárok megismeréséről szól, de természetesen nagyon fontos szerepet játszik az új iskolatáska is. A Jeune Premier aktatáska minőségi vízhatlan anyagból készült, melynek tisztítása nagyon egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító. Ezen elsőosztályú alapanyagnak köszönhetően az aktatáska nem ázik át, akkor sem ha kisiskolása otthon felejti az esernyőjét.

Tárhely

A Jeune Premier aktatáskánál nem csak a külcsíne, de a belső kialakítása is lenyűgöző. A 17 literes táskába minden iskolai kellék helyet talál. Az aktatáska belterét két nagy rekesz alkotja, melyekben a tankönyvek, füzetek, tolltartó és a tízórai is játszva elfér. A táskáról természetesen nem hiányozhat a praktikus elülső zseb sem az apróságok és oldalsó zseb a kulacs vagy esernyő tárolására.

Dizájn

A Jeune Premier aktatáska tervezői beleadtak mindent, hiszen maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába egy olyan táskával a hátukon, amely csodálatot vált ki a többieknél. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el aretro sisakok révén a fantázia világába. A menő kék Jeune Premier iskolatáskába való pakolás sokkal kellemesebb és vidámabb lesz retro sisakok és jelek társaságában. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál.

Jellemzői

  • iskolai aktatáska gyerekeknek 6 éves kortól
  • alsó tagozatos kisiskolások részére
  • megfelelő 110-134 cm gyerkőcök részére
  • súlya 0,9 kg
  • térfogata 17 liter
  • méretei 38*32*14 cm
  • állítható vállpántok
  • ergonomikus formatervezés
  • fényvisszaverő elemekkel
  • vízhatlan szennyeződéstaszító alapanyag
  • két nagy rekesz
  • egy elülső zseb
  • kézzel rajzolt egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek38*32*14 cm
Termék magassága32 cm
Tömeg0,9 kg
Tömeg L17,0 l
Színkék
Meghatározott termékekNem
Gyermek testmagassága110 - 134 cm
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.