Iskolai hátizsák Backpack Bobbie Mr. Gadget Jeune Premier ergonomikus luxus kivitel 41*30 cm

Termék leírása

Az új tanév stilusosan indul és lehengerlő lesz. Sötétkék Backpack Bobbie Mr. Gadget Jeune Premier iskolatáska követi a legújabb divatrendeket és odafigyel a gyerekek igényeire. A belga Jeune Premier márka műhelyéből származó Backpack Bobbie Mr. Gadget hátizsákba kiselsőse első látásra beleszeret. A modern és stilusos iskolatáskára elég egy pillantást vetni és kisiskolása vagy serdülő gyermeke nap mint nap boldogan indul majd iskolába.

Egészség és biztonság

Luxus iskolai iskolai hátizsák elsődlegesen az alsótagozatosok részére ajánlott, de idősebb gyerkőcök is szivesen veszik majd birtokba. Elsőosztályú hátizsák megfelelő 6 éves kortól 110-158 magas gyerekek részére. Az üres hátizsák a maga 0,65 kg súlyával nem terheli a gyermek gerincét. A szülők garantáltan nagy előnynek vélik a táska puha anatómiailag formált hátrészét és maximálisan kényelmes párnázott vállpántjait.

A vállpántok természetesen állíthatók is, így tökéletesen alkalmazkodnak a gyermek magasságához, testalkatához ezzel optimalizálva a súlyelosztást. Az, hogy az iskolatáska tervezői igazán mindenre gondoltak, az aprólékosan kidolgozott részletek bizonyítják. Az iskolatáska cipzáras rögzítést kapott, amely könnyen kezelhető, így a gyerkőc nem fecsérli majd az idejét a szünetek alatt a komplikált zárakkal, melyek gyakran be is akadnak.

Alapanyag

Az első iskolanap az új iskolatársakkal való barátkozásról és a tanárok megismeréséről szól, de természetesen nagyon fontos szerepet játszik az új iskolatáska is. A Jeune Premier hátizsák minőségi vízhatlan poliészterből készült, mely bőr hatással bír, így tisztítása is nagyon egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító is. Ezen elsőosztályú alapanyagnak köszönhetően a hátizsák nem ázik át, akkor sem ha kisiskolása otthon felejti az esernyőjét.

Tárhely

A mintás Jeune Premier iskolatáskánál nem csak a külcsíne, de a belső kialakítása is lenyűgöző. A 19 literes táskába minden iskolai kellék helyet talál. A hátizsák kirándulásokon is használható. Belterét egy nagy tágas rekesz alkotja, melyben a tankönyvek, füzetek, tolltartó és a tízórai is játszva elfér. A táska belterében helyet találnak laptopra is és egy cipzáras zsebbel is kiegészitették a tervezők. Természetesen a táskáról nem hiányozhat a praktikus elülső zseb sem apróságok tárolására. 

Dizájn

A Jeune Premier iskolatáska tervezői beleadtak mindent, hiszen maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába egy olyan táskával a hátukon, amely csodálatot vált ki a többiekből. Felejtse el az unalmas, egyhangú tucattermékeket és merüljön el a játékos és vidám matricák révén a fantázia és kreativitás világába. A menő Jeune Premier iskolatáskába való pakolás ezentúl sokkal kellemesebb és vidámabb lesz. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál.

Jellemzői

 • iskolatáska gyerekeknek 6 éves kortól
 • alsótagozatosok részé ajánlott
 • 110-158 cm magas gyerekek részére
 • súlya 0,65 kg
 • térfogata 19 liter
 • méretei 41*30*16 cm
 • állítható vállpántok
 • ergonomikus formatervezés
 • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
 • egy nagy rekesz
 • kézzel rajzolt egyedi dizájn
 • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek41*30*16 cm
Termék magassága41 cm
Tömeg0,65 kg
Tömeg L19 l
Meghatározott termékekNem
Gyermek testmagassága110 - 158 cm
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.