Iskolai hátizsák Backpack Ralphie Monte Carlo Jeune Premier ergonomikus luxus kivitel 31*27 cm

Termék leírása

Minden tudás és ötlet elfér az ikonikus 50-es évekbeli retro autón. De nem bármilyen retró autón ám, hanem egyenesen a francia riviéráról! Ismerkedjen meg a legújabb Jeune Premier iskolai hátizsákkal, mely már az első pillanattól fogva gyermeke nagy kedvence lesz és végigkíséri őt az iskolai napokon. A zöld Backpack Ralphie Monte Carlo Jeune Premier iskolatáska követi a legújabb divatrendeket és odafigyel a gyerekek igényeire. A belga Jeune Premier márka műhelyéből származó Backpack Ralphie Monte Carlo hátizsákba kiselsőse első látásra beleszeret. A vonzó dizájnos és időtlen iskolatáskára elég egy pillantást vetni és a gyerekek nap mint nap boldogan indulnak majd iskolába.

Egészség és biztonság

Luxus  zöld hátizsák már 24 hónapos kortól ajánlott a kicsiknek, így már ovisok is divatozhatnak az ovodába. Zöld hátizsák megfelelő  92-122 cm magas gyerekek részére. Az üres hátizsák a maga 0,46 kg súlyával nem terheli a gyermek gerincét. A szülők garantáltan nagy előnynek vélik a táska puha anatómiailag formált hátrészét és maximálisan kényelmes párnázott vállpántjait.

A vállpántok természetesen állíthatók is, így tökéletesen alkalmazkodnak a gyermek magasságához, testalkatához ezzel optimalizálva a súlyelosztást. Az, hogy az iskolatáska tervezői igazán mindenre gondoltak, az aprólékosan kidolgozott részletek bizonyítják. Az iskolatáska cipzáras rögzítést kapott, amely könnyen kezelhető, így a gyerkőc nem fecsérli majd az idejét a szünetek alatt a komplikált zárakkal, melyek gyakran be is akadnak.

Alapanyag

Az első iskolanap az új iskolatársakkal való barátkozásról és a tanárok megismeréséről szól, de természetesen nagyon fontos szerepet játszik az új iskolatáska is. A Jeune Premier hátizsák minőségi vízhatlan poliészterből készült, mely bőr hatással bír, így tisztítása is nagyon egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító is. Ezen elsőosztályú alapanyagnak köszönhetően a hátizsák nem ázik át, akkor sem ha kisiskolása otthon felejti az esernyőjét.

Tárhely

A csodaszép Jeune Premier iskolatáskánál nem csak a külcsíne, de a belső kialakítása is lenyűgöző. A 9,2 literes táskába minden iskolai kellék helyet talál. A hátizsák kirándulásokon is használható. Belterét egy nagy rekesz alkotja, melyben a tankönyvek, füzetek, tolltartó és a tízórai is játszva elfér. A táskáról természetesen nem hiányozhat a praktikus elülső zseb apróságok tárolására és oldalsó zsebek kulacsra vagy esernyőre. 

Dizájn

A Jeune Premier iskolatáska tervezői beleadtak mindent, hiszen maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába egy olyan táskával a hátukon, amely csodálatot vált ki a többiekből. Felejtse el az unalmas, egyhangú tucattermékeket és induljon útnak az ikonikus retro autó révén a fantázia és kreativitás világába. A csodaszép Jeune Premier iskolatáskába való pakolás ezentúl sokkal kellemesebb és vidámabb lesz. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál.

Jellemzői

 • iskolatáska gyerekeknek 24 hó kortól
 • 92-122 cm magas gyerekek részére
 • súlya 0,46 kg
 • térfogata 9,2 liter
 • méretei 31*27*11 cm
 • állítható vállpántok
 • ergonomikus formatervezés
 • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
 • egy nagy rekesz
 • egy elülső zseb és oldalsó zsebek
 • kézzel rajzolt egyedi dizájn
 • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek31*27*11 cm
Termék magassága31 cm
Tömeg0,46 kg
Tömeg L9,2 l
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
Gyermek testmagassága92 - 122 cm
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.