Tolltartó Pencil Box Stars Silver Jeune Premier ergonomikus luxus kivitelben

Termék leírása

Az új iskolaév igazán nagy stílusban indul és galaktikus lesz. Minden szülőnek tisztelettel jelentjük, hogy gyerkőce csakis a Jeune Premier tolltartóval ülhet be az iskolapadba. A Pencil Box Stars Silver tolltartó igaz, hogy retro stílusban lett megalkotva, viszont eleget tesz a legújabb divattrendeknek és persze a gyerekek igényeinek is egyaránt. A Jeune Premier belga márka legújabb Pencil Box Stars Silver tolltartójába minden íróeszköz elfér, melyre egy kisiskolásnak szüksége lehet. Elegendő csupán egy pillantást vetni erre a dizájnos és időtlen tolltartóra és a gyerekek olyan örömmel indulnak majd iskolába, mint még soha. 

Újdonsült mintás Jeune Premier tolltartó minőségi vízhatlan poliészterből készült, így tisztítása egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító tulajdonsággal is bír. Köszönhetően az elsőosztályú alapanyagnak és kidolgozásnak a tolltartó át sem ázik. Szép csillagokkal díszített tolltartóval gyerkőce a legdivatosabb lesz a suliban. 

Fekete Jeune Premier tolltartó csillagos égbolt motívummal nagyon szépen mutat, de belső kialakítása is garantáltan elcsábítja. A 1,2 literes tolltartóba minden írószer elfér, amelyre az iskolaköteles gyerekeknek szükségük lehet. A praktikus egycipzáras megoldás könnyű és problémamentes hozzáférhetőséget biztosít gyermeke számára a szükséges színes ceruzákhoz, grafitceruzákhoz, tollakhoz és filctollakhoz. Ez az egyrekeszes Jeune Premier tolltartó elengedhetetlen kiegészítője minden iskolás gyermeknek. Pont ezért a Jeune Premier tervezők nagyon oda figyeltek a tolltartó kialakítására és dizájnjára. 

A Jeune Premier tervezők maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába, ha csodás iskolai kellékkel gazdagabban mutatkozhatnak iskolatársaik előtt. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el a csillagos égbolt révén a fantázia világába. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál, ezen felül ilyen csodás tolltartóval az első betűk és számok elsajátítása is könnyebben fog menni. 

Jellemzői

  • dizájnos Jeune Premier tolltartó
  • gyerekeknek 24 hónapos kortól
  • egy rekeszes tárhely
  • súlya 0,15 kg
  • térfogata 1,2 liter
  • méretei 22*7*9 cm
  • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
  • kézzel rajzolt egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek22*7*9 cm
Termék magassága7 cm
Tömeg0,15 kg
Tömeg L1,2 l
Színfekete-fehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.