Iskolapad tárolóhellyel és kétoldalú táblával Activity Smoby és 8 kiegészítővel rózsaszín

Termék leírása

Gyerek iskolapad tároló résszel és kétoldalú táblával Activity Smoby egy fantasztikus gyerekjáték, melynek minden gyerkőc garantáltan örölni fog 3 éves kortól. Az egész iskolapad csodaszép rózsaszín, kék és zöld színkombinációban tündököl, minden kis lurkót elbűvöl és boldoggá varázsol. Iskolapad része egy kétoldalú tábla, mely az egyik felén klasszikus fekete, melyre krétával lehet csodálatos műveket rajzolni, a másik fele pedig klasszikus fehér tábla, melyre letörölhető filctollal lehet írni és rajzolni. Gyermeke a táblához tartozó fekete és piros filctollal, illetve a színes krétákkal igazi kis királyságra tesz szert, mellyel felfedezheti kreativitását.

Iskolapad robosztus és stabil szerkezettel rendelkezik, hogy a kis művész kényelmesen üldögélhessen és ne kelljen tartania bármilyen zavaró tényezőtől. A gyerek iskolapad ügyes tároló résszel is rendelkezik, melyet a kétoldalú tábla rejt el, ahol gyerkőce a munka után a filctollait és krétáit tudja tárolni. Iskolapad még egy kisebb tároló résszel lett kialakítva a rajztábla felett, ahova az éppen szükséges segédeszközöket tudja kis csöppsége elhelyezni.

Gyermek iskolapad kétoldalú táblával minőségi műanyagból készült, élei finoman lekerekítettek. A műanyag nagyon kellemes élményt nyújt a tapintásra, gyermeke szívvel-lélekkel fedezheti fel magában rejlő kreativitást. Iskolapad kiváló játék, mely oktató jelleggel bír, amely által fejlődik kis csemetéje elképzelőereje, kézügyessége és logikus gondolkodásmódja, aminek minden szülő hálás lehet. Teljes méretei az iskolapadnak 55*58*54 cm.

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csodálatos dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Tehát a szülők számára a Smoby márka garancia, hogy egy igazán minőségi és biztonságos játék tulajdonosai lesznek gyermekei.

Jellemzői

  • iskolapad és kétoldalú tábla kombinációja
  • attraktív dizájn
  • elegendő tárolóhely
  • minőségi műanyag termék
  • praktikus 8 darab kiegészítővel
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*58*54 cm
Termék magassága54 cm
A csomagolás méretei68*21*58 cm
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,7 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.