Iskolapad PJMask Smoby kiegészítőkkel és kifestőkkel 24 hó-tól

Termék leírása

Gyermek iskolapad PJ Masks mesemotívummal nagyon népszerű játék a gyermek közt, főleg a kisfiúk körében már 2 éves kortól, akik rendületlenül figyelik a népszerű szuperhősökről szóló animációs történeteket. Az iskolapad gyönyörű, zöld-kék-piros színkivitelezésben pompázik, ami elbűvöli az Ön kisfiát is garantáltan. A gyermekpadhoz kifestők vannak csatolva és gyönyörű színes matricák, amelyeket a kis csöppség ízlése szerint ragaszthat bárhova. Az iskolapad első pillantásra leveszi a gyerekeket a lábaikról és szívesen fognak rajta rajzolni és festegetni.

Az iskolapad szilárd és stabil szerkezettel rendelkezik, így a kisfiúk kétségek nélkül kezdhetnek a csodaszép rajzok megalkotásába. Az iskolapad praktikus tárolóterületet kínál a rajzterület felett, ahol a gyerekek tárolhatják az összes szükséges munkaeszközüket. Az iskolapadban gyerkőce számára a kreatívkodás nem csupán kellemes lesz a kényelmes ülőrésznek köszönhetően, de értékelni fogja a komfortos lábtartót is.

Gyerek iskolapad kiváló minőségű műanyagból készült, különlegesen lekerekített szélekkel. A műanyag nagyon kellemes a tapintásra és a gyermek teljes kreatív szórakozást élvezhet. Az iskolapad kitűnő játék, mely oktatási jelleggel bír, melynek köszönhetően megismeri képzelőerejét, a készségeit és a logikus gondolkodását, amelyet minden szülő értékelni fog. Az iskolapad mérete 56*57*52 cm.

A francia Smoby gyártót, amely az egyik legmegbízhatóbb játékgyártók közé tartozik, a legjobb minőségű játékok jellemzik csodálatos dizájnban kivitelezve, amelyek minden gyerkőc szívét első pillantásra elnyerik. Az összes Smoby termék szigorú ellenőrzés alatt áll a gyártási folyamat minden szakaszában és megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*57*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei69*17*59 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.