Iskolapad Smoby tároló résszel és 8 db kiegészítővel kék-narancssárga

Termék leírása

Smoby gyerek iskolapad ülőpaddal és lábtámlával egy csodaszép, kék-zӧld-narancssárga színkombinációban pompázó gyerek rajzpad. A padot 8 db tartozék gazdagítja, kӧztük megtaláljuk a fehér krétákat és filctollakat. A gyerek pad hosszú élettartamú, tartós és ellenálló műanyagból készült. A Smoby iskolapad ülőpaddal ideális íráshoz és rajzoláshoz egyaránt. Az írópad táblája alatt egy tároló rész bújik meg. Az író- és rajzpad táblája merőleges vagy vízszintes helyzetbe állítható betakarva így a rajzeszkӧzӧk tárolására szolgáló részt.

A gyermekek alkotásai kendővel egyszerűen letӧrӧlhetők. A tábla kétoldalas, az egyik felülete krétával, a másik filctollal írható. A termék egy gyermek részére ajánlott, de játék kӧzben két gyermek is kényelmesen elfér mӧgӧtte. Az iskolapad táblája alatt elhelyezkedő lábtámla biztosítja a gyerkőc kényelmes ülését. Az írás és rajzolás segítenek a fantázia és kézügyesség fejlesztésében, a gyerekek általa elsajátítják a filctoll és kréta kezelését, ezenkívül hozzájárul a koncentráció és műveszeti tehetség tӧkéletesítéséhez.  A gyerekjáték 3 éves kortól ajánlott

A Smoby francia gyerekjátékokat és segédeszkӧzӧket gyártó cég sok éves tapasztalattal rendelkezik ezzel garantálva a kédvezményes áron kapható európai minőséget. A praktikus gyerek iskolapad az óvodáskorú gyerekek és kisiskolások pompás segédeszkӧzének minősül a rajzolás vagy tanulás terén. A rajzolással és írással fejlődik a gyermekek fantaziája és kézügyessége. A gyerek pad méretei 55*58*54 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*58*54 cm
Munkafelület magassága50-55 cm
A csomagolás méretei68*22*58 cm
Ülőfelület magassága28 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,68 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.