Iskolapad Smoby tároló résszel és 7 db kiegészítővel rózsaszín

Termék leírása

Smoby iskolapad egy nagyon szép rajzpad, amely elsősorban kislányoknak 3 éves kortól ajánlott. Az iskolapad gyengéd rózsaszín kivitelezése biztosan elcsábítja a kis hercegnőket. A gyártásánál használt minőségi műanyag bársonyos tapintású. A rajzpad 7 db kiegészítővel rendelkezik, melyek között nem hiányozhatnak a tӧrӧlhető filctollak és rajzkréták. A kislányos pad felülete egyszerű módon váltható. Elég csak megfordítani. Az egyik felülete krétával, a másik filctollal írható. Az asztal táblája alatt egy praktikus rakodótér található, mely ideális a kis művészek rajzeszközeinek tárolásához. Az asztaltábla felületét vájatok egészítik ki, melyek megakadályozzák a rajzeszközök elgurulását illetve  földre esését.

A rajz- és íróasztal táblája alatt elhelyezkedő lábtámla biztosítja a gyerkőc kényelmes ülését. Az iskolapad ideális iskolás szerepjátékokhoz, melyek felkészítik a legkisebbeket a valódi iskolában tӧltӧtt időre és ezenkívül fejlesztik a kicsik fantáziáját és kreativitását. A lábtámla és a kényelmes ülés elősegítik a helyes és egészséges ülést. Az óvodáskorban a gyerkőcӧk az iskolapad mӧgӧtt rajzolhatnak, míg a kisiskolások gyakorolhatják az ábécékӧnyvből való olvasást. A kisiskolásoknak szánt pad méretei 55*58*54 cm.

A Smoby neves francia cég a magas minőségű és valósághű műanyag gyerekjátékok gyártója. A Smoby által használt műanyag tartós és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású.  A nagyobb biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. Színes külsejük vonza a legkisebb gyermekek figyelmét, ӧsztӧnzi képzelőerejüket és fantáziájukat. A Smoby műanyag játékok ideális ajándéknak minősülnek, hiszen minden gyermeket elbűvӧlnek beleértve a rajzolást és festét kedvelő kis művészeket is. A szigorúan ellenőrzőtt gyártási folyamat végén a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*58*54 cm
Munkafelület magassága55-58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4.68 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.