Járássegítő és babakocsi 2in1 Minikiss Smoby fékkel 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby járássegítő és babakocsi játékbabának MiniKiss egyben egy nagyszerű segédeszköz és játék gyerekeknek 12 hónapos kortól. A babakocsi fogantyúja 47 cm magas. Gyerkőc babakocsiként használja, de járássegítőként is hasznosul a babakocsi, hisz rádöhenkedve a kicsi megteheti első lépéseit. Így a kicsik egyszerre szórakoznak és erősítik lábizmaikat. A babakocsi és járássegítő egyben praktikus fékkel van ellátva, mely megakadályozza a kocsi felborulását. A fék feloldásakor a babakocsi kerekei könnyedén forognak és a kislány sétálhat tovább a játékbabájával. Járássegítő babakocsi megfelelő 42 cm magas játékbabának. 

Köszönhetően a kerekek széles kialakításának a járóka gyerekeknek stabil, biztonságos és erősen tart séta közben. Babakocsi Minikiss ovális alakú, ezért is biztonságos kicsik számára. A lekerekített forma egyedi dizájnt kölcsönöz a segédeszköznek. Gyerek járássegítő rózsaszín színben tündököl kombinálva fehérrel és zöld színű kiegészítésekkel a fogantyún és a kerekeken. A Smoby termékek magasan jó minőségűek és európai minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Babával való játék nagyon fontos a komunikációs és nyelvi készségek fejlesztésében. Erős műanyag kerekekkel van felszerelve.

A járássegítő minőségi és ellenálló műanyagból készült, de bársonyos a tapintásra. Smoby elismert francia márka, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik egészségre ártalmatlan anyagokból. A játékbaba a csöppség kitalált legjobb barátja lehet, mellyel saját közös világot alakíthat ki. Megismerkedik az emberi érzelmekkel, anyukásat játszik, így utánozva a felnőtteket. Méretei a babakocsinak 51*47*43 cm. Ez egy egyedi játék és egyben segédeszköz kicsiknek első lépések megtételéhez.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek51*43*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei44*15*55 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,29 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.