Fa járássegítő és babakocsi Wooden Baby Walker Pilow Corolle puha párnával játékbabának 12 hó-tól

Termék leírása

Első lépések a Corolle francia gyártó műhelyéből származó fából készült járássegítővel. A Wooden Baby Walker Pilow Corolle járássegítő és babakocsi egyben gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A csodálatos gyengéd dizájn és mintás párna speciálisan a gyerekek szükségleteit követve volt tervezve. A türkiz részletekkel díszített járássegítő magassága 44 cm. Rakodótérrel rendelkezik és szükség esetén babakocsivá alakítható, amelyben egy hosszú nap után a puha mintás párnán szívesen megpihen minden játékbaba. A járássegítő erős és ellenálló szerkezete a következő generációk számára is pompás szórakozást garantál.

A járássegítő remek segédeszköz az első lépések megtételénél és hozzájárul a stabilitás gyakorlásához. Fogantyúja támaszt biztosít a tipegő apróságoknak. A többfunkciós fajáték segíti a gyerekek fejlődését, önbizalmuk növelését. A csodás francia dizájn ösztönzi a fantáziát és fejleszti a szépérzéket. A játék felülete sima és kezelt, ezért a gyerekek teljes mértékben élvezhetik a játékot, nem kell aggódniuk az esetleges sérülések miatt. A fával való érintkezés finomítja a tapintási érzékenységet, finommotorikát és ügyességet, valamint közelebb hozza a természetet. Ráadásul tetszetős dekorációként is helyet talál a gyerekszobában rejt magában.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • fa járássegítő és babakocsi egyben
  • párnával
  • 12 hónapos kortól
  • gyermekekhez igazított részletekkel
  • francia dizájn
  • elsőosztáyú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek44*39*25 cm
Termék magassága44 cm
A csomagolás méretei40*28*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,6 kg
Színtürkiz
Ajánlott baba magasság30 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.