Járássegítő hanggal és fénnyel Minnie Mouse&Friends Activity Walker Kiddieland 9 hó-tól

Termék leírása

A Minnie motívumos járássegítő legkisebbeknek 9 hónapos kortól egészen 36 hónapos korig ajánlott. E színes segédeszköz számos funkcióval valamint hang- és fényeffekttel rendelkezik és remek szolgálatot nyújt az első lépések megtételénél. Az egymástól távol álló kerekek magas stabilitást és támaszt biztosítanak, a járássegítő fogantyújának magassága ideális a kis gyermekek részére és lehetővé teszi a biztos kapaszkodást illetve szükség esetén a kicsi megállhat és megpihenhet. Csodaszép dallamok, hangok és fények a járássegítőn minden gyerkőc figyelmét felkeltik már az első pillantásra, serkentően hat a fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. 

A járássegítő alakja ovális, lekerekített élei külsejének egyedi jelleget kölcsönöznek. A fehér járássegítőt színes Minnie motívum díszíti, ezért is főleg kislányoknak ajánlott. A járássegítő nem csak a tipegő csöppségek támászaként, de készségfejlesztő játékként is szolgál, világít és kellemes dallamokat játszik. Az elülső részén található forgatható elem szórakoztatóan hat a gyerkőcre és segítségére lesz a színek és formák megismerésében. A termék működéséhez szükséges 3 x AA elem a csomag részét képezi.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos
  • gyönyörű Disney Minnie dizájn
  • elektronikus funkciók - elemek a csomagban
  • többrétűen fejlesztő játék
  • gyerekeknek 9 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor9 hónapos kortól
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AA/LR6 included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.