Autószerviz Verdák Neontech Racers Smoby szerszámokkal és Villám McQueen kisautóval

Termék leírása

Smoby játék autószerviz Cars Neontech Racers bőröndben egy modern játék csodaszép dizájnnal. Ideális kisfiúknak, akik szívesen játszanak szerszámokkal és imádják az autókat. A koffer kisautóval és az összes kiegészítővel együtt kiváló minőségű műanyagokból készült, melyek érintésre kellemesek, de egyúttal nagyon ellenállók és sokáig kitartanak. Gyártás közben a biztonságosságot is szem előtt tartották, így a játék minden éle lekerekített, ami modern kinézetet kölcsönöz a játéknak. Az autószerviz pompás piros és fekete színkombinációban készült ezüstös elemekkel kiegészítve.

Igazi versenyistálló hatását kelti. Ezen felül neon matricákkal van telis-tele ragasztva, melyek a sötétben fénylenek és gyönyörűen díszítik a gyerekszobát. A bőrönd egy felnyitható fogantyúval is rendelkezik, így a kis autószerelő viheti bárhová magával. Kinyitás után a bőrönd egy felszerelt autószervizzé változik. Az oldalsó szárny kibillentésével nyitódik. Belül szerszámok találhatók, mint a csavarhúzó vagy csavarkulcs. Ugyanígy a belsejében van Villám McQueen kisautó, aki a Verdák meséből ismert és a gyerekek körében nagyon népszerű.

Szerszámok segítségével a kisautó szétszerelhető, majd újból összerakható. A kis autószerelő minden versenyfutam előtt kicserélheti az autócska kerekeit, vagy ellenőrizheti a motort. A műhelyben található egy panel is tartalék gumik elraktározására. Ilyen játéknál a kicsi fejleszti finom motorikáját és megtanulja megkülönböztetni és használni a szerszámokat. A francia Smoby gyártó autószervize megfelel a legszigorúbb európai követelményeknek. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A szerviz méretei 28 x 12 x 16 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek28*12*16 cm
A csomagolás méretei28*12*16 cm
Tömeg0,53 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.