Játék babakocsi és járássegítő 2in1 MiniKiss Smoby 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby MiniKiss játék babakocsi és járássegítő egyben egy remek segédeszköz és játék is gyerekeknek 12 hónapos kortól. A fogókar magassága 47 cm. Gyermeke játék babakocsinak használhatja, amely olyan stabil és szilárd, hogy biztonságosan neki is támaszkodhat. Így a gyerekek játék közben erősíthetik lábaikat. A játék babakocsi és járássegítő első kerekei praktikus fékkel is fel vannak szerelve, mely megakadályozza a játék elgurulását. Ha az első kerekek ürességet regisztrálnak maguk alatt, automatikusan lefékeznek és nem engedik gyermekét tovább (például lépcsőnél). A járássegítő és a babakocsi 42 cm-es babának alkalmas.

Gyermeke biztonságáért az egymástól megfelelő távolságban elhelyezett kerekek kezeskednek, melyek biztosítják a babakocsi balaset nélküli használatát. A MiniKiss játék babakocsi ovális alakú, ezért nagyon biztonságos gyermeke számára. Lekerekített formái egyedivé teszik a játék külcsínjét. A játék babakocsi rózsaszínű, fehérrel és tolókarán valamint kerekein zöld kiegészítőkkel kombinálva. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is.

A termék nagyon minőséges és ellenálló műanyagokból készült. Ezek egyben nagyon kellemes és selymes tapintásúak is. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzelmekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A játék babakocsi méretei 47*47*46 cm. Ez egy egyedi játék és csöppsége első lépteinél segédeszköz egyben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*43*47 cm
Termék magassága47 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.