Játék babakocsi és járássegítő 2in1 MiniKiss Smoby világos rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby járássegítő és babakocsi játékbabának 2in1 MiniKiss kislányoknak és azok játékbabájuknak tökéletes választás 12 hónapos kortól. 47 cm magas, nagyszerűen hasznosul, mint járássegítő is, vidám játék a legkisebb hercegnők számára. A kislányos játék méretei 50*43*47 cm. Érdekessége ennek a játéknak hogy 2 funkciós: babakocsi a játékbabának és egyben járássegítő, amellyel a legkisebbek járni tanulhatnak. A járássegítőre való támaszkodással a kicsik magabiztosabban kezdenek el járni, könnyebben sajátítják el lépegetés tudományát, ez egy biztonságos társ a legkisebbek számára. Kislányok a babakocsijukkal nem csak anyukásat játszhatnak, hanem megtanulnak vele járni is. A kerekeken nyomógombok vannak, amelyek megnyomásukkor lefékeznek, hogy a kicsiknek el ne guruljon a babakocsi. A fék feloldásakor a babakocsi kerekei könnyedén forognak és a kislány sétálhat tovább a játékbabájával. 

Babákkal játszani nagyon aranyos játék, mely már hosszú évek óta közkedvelt a kislányok körében. De szórakozáson kívül serkenti a kicsik fejlődését is. A kislányok szívesen gondoskodnak a kisbabájukról, etetik, altatják, öltöztetik. Ezzel a fajta törődéssel a kislányok közelebb kerülnek a felnőtek világához és próbálgatják, hogy mivel jár az anyukaság. Fejlődik a finom motorikájuk és manuális készségük, a kisbabájukkal való beszélgetés alatt bővül a szókincsük is. Különféle történeteket és szituációkat találnak ki, ezzel fejlesztik a fantáziájukat, elképzelőerejüket és kreativitásukat. A járássegítő kislányoknak segít az első bizonytalan lépések megtételében, később pedig a babakocsiban a kicsik elvihetik a játékbabájukat sétára, felfedezni a környezetüket, fejleszteni a mozgási és motoros készségüket, erősíteni izomzatukat. A babakocsiba 42 cm-es baba fér bele, bájos rózsaszín színű.

A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékok színei élénkek, éleik lekerekítettek, mely védi a gyerekeket bármiféle sérüléstől, garantálják a biztonságot. A Smoby játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját, minden kis gyerkőc figyelmét felkeltik, ezért is a legjobb ajándék a legkisebbek részére. A játékgyártás ellenőrzött, megfelel a legszigorúbb előírásoknak is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*43*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei44*15*55 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,28 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.