Babakocsi Hamupipőke Hercegnő Smoby (63 cm tolókar) 3 évtől

Termék leírása

Smoby játék sportos babakocsi Hamupipőke Hercegnő egy stabil és szilárd babakocsi játékbabának, amely kislányoknak 1.5 éves kortól ajánlott. Szép szinkombinációban tündököl csodálatos lágy kék és fehér színű finom rózsaszínnel kombinálva, mely tarkítja a kocsi kinézetét. A babakocsi ülése szép mintával díszített. Ez egy nagyon  hasznos kiegészítő gyerekeknek, melyet gyermeke hagyományos sport babakocsinak használhat. Az ülés alatt egy nagy rakodótér helyezkedik el, ahová gyermeke további kiegészítőket vagy más játékokat rakhat. A babakocsi fogókara 63 cm magas.

Ez a játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá.

A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. Így egy igazi kapcsolat alakulhat ki. A Disney Hercegnők játék babakocsi méretei 40*54*61 cm. A játék babakocsi cca 42 cm nagy babának alkalmas.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek40*54*61 cm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...