Babakocsi játékbabának Hello Kitty Premiere Smoby buggy (49 cm tolókar) sötét rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby játék sportos babakocsi babáknak Hello Kitty Premiere gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A játék babakocsi vonzó fehér-sötétrózsaszín színkombinációban tündököl pöttyös üléssel és a gyerekek körében közkedvelt bájos Hello Kitty cicával tarkítva. A babakocsi bevonata kellemes, minőséges anyagból készült. A babakocsiba 42 cm-es baba fér bele. A babakocsi konstrukciója szilárd és ellenálló műanyagból készült. A játék babakocsi tolókara 49 cm magas. Ez egy nagyon szilárd és stabil babakocsi, egyedi dizájnnal, mely az első pillanatban elnyeri minden kislány szívét. Ellenállóképességének és szilárd vas konstrukciójának köszönhetően hosszú évekig szolgálhatja gyermekét.

Ez a játék babakocsi egy minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, műanyagokkal kombinált szilárd fém konstrukcióval. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi sportos babakocsi valósághű másolata. A baba előtt egy műanyag védőkeret található, ami védi őt a kiesés veszélyétől. Kerekei szilárd műanyagból készültek. A babakocsi könnyen összerakható és nem foglal sok helyet. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt.

Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, ez a márka európai minőség tanúsítványokat tudhat magáévá. Egy játékbabával a gyerekek fejlesztik kommunikációs és nyelvi képességeiket. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A sportos buggy babakocsi méretei 36*45*49 cm. Tisztítására csak enyhén nedves szivacsot használjanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek36*45*49 cm
Termék magassága49 cm
A csomagolás méretei37*9*61 cm
Tolókar magassága49 cm
Tömeg1,10 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.