Játék babakocsi játékbabának Nursery Écoiffier mély kétoldalas 18 hó-tól

Termék leírása

Az Écoiffier Nursery játék babakocsi egy igazán szép ajándék minden kedves kislány részére már 18 hónapos kortól, aki szívesen törődik kedvenc babájával és saját kis babakocsival szeretné kényeztetni. Stabil és mély műanyag babakocsi 51 cm magas, szuper könnyű súlyának köszönhetően kislánya könnyedén tudja majd irányítani és elegendően tágas, hogy kedvenc játékbabáját kényelmesen tudja elhelyezni a menő babakocsiba. Stílusos babakocsi leveszi a lányokat a lábaikról csodálatos francia pompájával és színkivitelezésével. Ez a többfunkciós babakocsi nyári, vagy teljes babakocsiként is kihasználható köszönhetően az egyszerű módon lehajtható napfénytetőnek. A játék babakocsiba 32 cm hosszú játékbaba fér bele.

Babázás minden kislány kedvenc időtöltése. Az önfeledt mókán kívül viszont nagyon jó hatással van a gyermek fejlődésére is egyaránt. Játékbabáról való gondoskodás közben, mintha a sajátjuk lenne, a kicsik közelebb kerülnek a felnőttek világához, és lefigyelik anyukájuk viselkedését. Amikor játékbabájukkal beszélgetnek, fejlődik kommunikációs és nyelvi képességük, fantáziájuk, kreativitásuk. Ezen felül a babakocsi tologatása közben szintén fejlődnek mozgási és motoros képességeik.

Játék babakocsi teljes méretei 45*32*51 cm. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek45*32*51 cm
Termék magassága51 cm
A csomagolás méretei80*60*33 cm
Tömeg0,99 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.