Babakocsi 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby (70 cm tolókar) rózsaszín-narancssárga

Termék leírása

Smoby játék babakocsi Maxi-Cosi & Quinny 3in1 egy praktikus hármas kombináció, mély játék babakocsi, sport babakocsi buggy mély babahordozóval egyben, vagy mózeskosara kiságynak is használható, vagy praktikus kerekeken lévő játékbaba bölcső is alakítható belőle. Nagyon vonzó színkombinációban pompázik, rózsaszín, szürke és narancssárga színű. Ez a játék egy remek baba kiegészítő gyermekek számára. A gyerekek szívesen sétálgatnak babájukkal a friss levegőn parkban, vagy szívesen altassák őt a praktikus bölcsőben. A babakocsi mózeskosara gyerekszobában játék kiságynak is használható. A játék babakocsi 42 cm-es babának alkalmas. A babakocsi első kereke dupla, ennek köszönhetően a babakocsi nagyon stabil és egyben nagyon könnyen irányítható is. Első kereke bolygókerék, 360 fokban forog. A babakocsi szilárd fém konstrukcióval van felszerelve műanyaggal kombinálva, könnyű és egyben stabil is. A baba narancssárga színű biztonsági övvel is leköthető, hogy ki ne essen.

Ha a sportos mózeskosarat vízszintes helyzetbe alakítja és kibiztosítja, a babakocsi egy hagyományos mély babakocsivá alakul át, összecsukható napfényvédővel. A tolókar ergonomikusan formázott, gyerekeknek 3 éves kortól ideális. A fogókar magassága 70 cm és a mózeskosár 50 cm hosszú. A mózeskosár mély része a fogantyúnak köszönhetően egyszerűen hordozható. Egy igazi babakocsira emlékeztet. A játék babakocsi Smoby Maxi Cosi & Quinny 3in1 nagyon kényelmes, műanyag ülése speciális anyaggal van bevonva és biztonsági övvel is fel van szerelve. Az autósülés fogókara állítható. Ez a játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. A babakocsi nagyon egyszerűen össze is csukható, így akárhová magunkkal tudjuk vinni. Ennek köszönhetően nem foglal sok helyet. A baba nem része a csomagolásnak.

Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudnak magukévá. A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A termék méretei 49*41*70 cm. Gyermeke fergeteges szórakozást élhet át ezzel a játékkal, akármilyen formában is használja, ha sportos babakocsinak, ha hagyományos mély babakocsinak, valamint a könnyű buggy variáció is felhőtlen szórakozást biztosít gyermekének.

Jellemzői

  • gyönyörű babakocsi játékbabának 3in1
  • mély babakocsi, buggy és autósülés
  • kilehet használni, mint ágyat vagy hintát kerekeken
  • dupla első kerék a könnyű irányításért
  • multifunkciós kihasználás
  • bájos kislányos színek
  • 3 éves kortól ajánlott
  • 42 cm-es játékbabának
  • gumi kerekekkel
  • ellenálló fémváz műanyaggal kombinálva
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*41*70 cm
Termék magassága70 cm
Tolókar magassága70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,7 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság46 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.