Játék babakocsi Peppa Pig Smoby

buggy (49 cm tolókarral) 18 hó-tól

Doprava zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Babakocsik játékbabáknak Termék kódja: SM250206
8 450 Ft
5 520 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Smoby buggy Peppa Pig játékbabának egy ellenálló és szilárd babakocsi, 18 hónapos kortól ajánlott kislányok részére. A kislányos babakocsi élénk fehér-rózsaszín színkombinációban lett kialakítva. Az ülőrészt a közkedvelt mesehős, Peppa malac ábrája díszíti. Peppa malac mindennapos csetléseit-botlásait minden gyerkőc figyelemmel kiséri az egész világon. A babakocsiba 42 cm magas játékbaba fér bele. A babakocsi magassága 49 cm, járássegítőként is hasznosul az első lépéseknél.

Babázni minden kislány imád. De szórakozáson kívül nagyban hozzájárul a kicsik fejlődéséhez is. A játékbabával való törődés közelebb hozza a felnőttek világát a gyerekekhez, megismerhetik milyen az anyukáknak lenni és törődni a babájukkal. A babakocsi nagyszerű eszköz a játékbabáról való törődéshez, könnyű és bársonyos tapintású, tehát a legkisebbek is könnyen elvihetik a babájukat sétálni felnőteset játszván. A gyerekek már korai fázisban a felnőttek világát utánozva reális képet kapnak a világról, ezért nagyon fontos, hogy minél több motivációt nyújtsunk a számukra a hasonló játékokra és a kislányos babakocsi Peppa malac motívummal ideális eszköz erre.

Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyaránt finom, bársonyos a gyermek tapintásnak. A színek védve vannak fakulás ellen, több év után is a játék újként fog hatni, mintha akkor lenne kicsomagolva a dobozból. A Smoby műanyag játékok színei serkentik a gyerekek fantáziáját, ösztönzően hat a kicsikre, ezért a legjobb ajándék a legkisebbeknek. A játékgyártás szigorúan ellenőrzött, minden biztonsági előírásnak megfelelnek. Smoby garancia a francia minőségre,dizájnra és egyedi termékekre.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*36*49 cm
Termék magassága49 cm
A csomagolás méretei37*9*62 cm
Teljes hosszúság46 cm
Tolókar magassága49 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,1 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas32-42 cm

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...