Babakocsi iker játékbabáknak Maxi Cosi & Quinny Twin Smoby (66 cm tolókar) zöld-szürke

Termék leírása

Babakocsi Maxi Cosi & Quinny Twin egy gyönyörű babakocsi ikreknek, mely élénk zöld színben pompázik. Ideális játék kislányok részére 3 éve kortól. Élénk zöld szín fekete és fehér részletekkel kiegészítve nagyon modern, ellenállhatatlan és stílusos kiegészítő a játékbab gondoskodásához. Gyerekek nagy örömmel gondoskodnak a babájukról, mint ha a sajátjuk lenne. Ezzel a játék babakocsival a játék még életszerűbb és érdekesebb lesz a gyerkőcöknek. Kislányok 2 babájukat elvihetik egyszerre sétálni ezzel a modern sport babakocsival ikreknek, melyet mindenki irigyelni fog csak. A babakocsi tolókar magassága 66 cm, ezért már 3 éves kortól megfelelő gyermek részére. Praktikus kiegészítője a kislányos iker babakocsinak a műanyag kosárka az alsó részen kialakítva, mint az eredti babakocsikon is. Ide pakolhatnak a kis anyukák apróságokat, melyek szükségesek a kisbabáik részére a séta során. 

Sport babakocsi játékbabáknak 42 cm magas babáknak ideális. A kerekei a babakocsinak ellenállóak és minőségiek, így a haladás könnyű és kényelmes. A kerekek gumírozottak és 360 fokban forognak. A iker babakocsi erős fém konstrukcióval és műanyag kiegészítésekkel lett kialakítva. Könnyű, de egyben stabil is. A játékbaba a babakocsiban biztonsági övvel van védve, hogy az utazás alatt ki ne essen. A játékbaba babakocsi egyedi dizájnja teljesen valósághű, mint ha igazi babakocsi lenne. Játékbaba kocsikázása nagyon közkedvelt játék a legkisebb kislányok körében. De nem csak szórakozást nyújt a gyerkőcöknek, hanem hozzájárul fejlődésükhöz is. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Gyerekek a felnőteket utánozván, anyukásat játszva,  reális képet kapnak a felnőt világról. Zöld sportos babakocsi Maxi Cosi & Quinny ideális eszköz erre. A textília tisztítására nedves szivacsot ajánljuk.

A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékok színei élénkek, éleik lekerekítettek, mely védi a gyerekeket bármiféle sérüléstől, garantálják a biztonságot. A Smoby játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját, minden kis gyerkőc figyelmét felkeltik, ezért is a legjobb ajándék a legkisebbek részére. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és nagyszerű termékre. A babakocsit egyszerű módon össze lehet csukni és magukkal vihetik bárhová, nem foglal nagy helyet. Kis hercegnője imádni fogja az új sportos iker babakocsiját, mert valósághű és gyönyörű színben pompázik. Anyukásat játszani eddig sosem volt mókásabb. Kislányok egyszerre két babájukat is elvihetik sétálni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*52*66 cm
A csomagolás méretei34*15*54 cm
Tolókar magassága66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,95 kg
Színzӧld
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.