Babakocsi R Boxer Roxanne Smoby (70 cm tolókar) rózsaszín-narancssárga

Termék leírása

Smoby játék babakocsi R Boxer Roxanne egy egyedi játék sportos babakocsi. Szép színkombinációban pompázik, rózsaszín és világosrózsaszín színű narancssárgával kombinálva. A babakocsi konstrukciója szilárd és fém. A babakocsi háromkerekű, ezek gumi kerekek, a nehezebb terepet is legyűrik. A R Boxer Roxanne sportos babakocsi praktikus napfényvédővel is fel van szerelve, az ülés alatt egy rakodótér kapott helyet, ahová gyermeke további kiegészítőket vagy más játékokat rakhat. Ez egy stabil nagy babakocsi nagyobb babáknak, maciknak vagy más játékoknak 63 és 70 cm nagyságig. A babakocsi tolókara 70 cm magas. Ez az egyedik játékbaba kiegészítő gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Ellenállóképességének és szilárd vas konstrukciójának köszönhetően éveken keresztül szolgálja majd gyermekét. Ez a játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi sportos babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját.

A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudnak magukévá. A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A sportos babakocsi méretei 69*42*70 cm. A játékbaba kiegészítők egyedivé varázsolják a babázást.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*42*70 cm
A csomagolás méretei35*19*87 cm
Tömeg2,70 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.