Játék fúrógép Black+Decker Smoby elektronikus hanggal és fénnyel

Termék leírása

Smoby játék fúrógép Black+Decker egy csodaszép elektronikus játék kis szerelőknek valósághű dizájnnal. A kisfiúknak való elektronikus fúrógép hangokat bocsájt ki, mint az igazi fúrógép, és ezen kívül még világít is, tehát a fiúkban olyan érzést vált ki, mintha igazi szerszámmal dolgoznának. Három fúrószár is tartozik a csomagoláshoz, hogy a játék még valóságosabb legyen.  Maximálisan biztonságos, kiváló minőségű anyagból készült bársonyosan finom felülettel. A kisfiús elektronikus játék már 3 éves kortól ajánlott. Lenyűgöző játék, amely a kisfiúkat hosszú órákon keresztül elszórakoztatja. Sokat megtanulnak arról, hogyan kell alkalmazni a munkaeszközöket és mi minden szükséges különböző javítások alkalmával.

Minden kisgyerek szeret munkaeszközökkel játszani, mert ilyenkor felnőttnek érzi magát. Nagyon fontos a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Játékos módon így közelednek a felnőttek világához, próbálgatják és felfedezik mit is jelent igazi szerelőnek lenni. A gyerek fúrógép fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. Szerszámok használata ösztönzi a logikus gondolkodás és koncentráció fejlődését is. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Mindezen játszási lehetőséget, szórakoztató és játékos tanulást biztosítja ez az eredeti dizájnú szép szerelő játék kisfiúknak a Smobytól.

A Smoby kiváló minőségű, valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsiket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok vidám és ragyogó színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért tökéletes ajándékok kis ezermesterek számára. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek17*5*22 cm
A csomagolás méretei21*6*19 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Tömeg0,29 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.