Kamion Vroom Planet Smoby hossza 21 cm kisautóval 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby Vroom Planet teherautó mutatkozik be együtt egy kisautóval, amely a lenyitható rámpán egy-kettőre felfut a kamion platójára. Nagyon érdekes játék, amely kisfiúknak 12 hónapos kortól ajánlott. Mindkét autó ragyogó, változatos színekben pompázik. Tapintásra kellemesek, bársonyosak és nagyon könnyűk, így a kicsik vihetik magukkal odakintre játszani. Egyszerű velük manipulálni, az emelő rámpa mechanizmusa nagyon érdekes a gyerekek számára. Vidáman mosolygós arcocskájukkal az autócskák pozitívan hatnak a legkisebb gyerekekre. A gyermek kamion méretei 21 x 12 x 14 cm.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Ehhez a játékhoz pompásan megfelel a kisfiús készlet teherautóval és kisautóval. Játszani az autócskákkal nem csak szórakozás a fiúk számára, de hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei. Logikus gondolkodásukat serkentik a gyerekek, mikor megfigyeli az autók mozgását és a kamion hátsó rámpájának emelkedését.  Gazdagszik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk is.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek21*12*14 cm
A csomagolás méretei28*13*15 cm
Tömeg0,55 kg
Színszínpompás
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.