Levélszívó Picnic Écoiffier 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier levélszívó Picnic egy gyönyörű gyerekjáték minden gyerkőc részére 18 hónapos kortól. Kerti levélszívó gyerekeknek kényelmes fogantyúval rendelkezik és néhány nyomógombbal, nagyon valósághű benyomást kelt. Ideális kiegészítő legkisebbek részére, akik szeretnek segédkezni a kerti munkálatokban, vagy a ház körüli teendőkben. A gyermek levélszívó élénk zöld színben pompázik. Méretei 49*21*16 cm. Játék levélszívó minőségi és ellenálló alapanyagokból készült, egészségre ártalmatlan festékanyagokkal lett kezelve a maximális biztonság érdekében. Nem elemre működik, nem ad ki hangot és nem világít. A gyermek levélszívó mechanikusan működik.

Gyermek levélszívó kertbe nagyon szórakoztató játék, mely felkelti a kicsik figyelmét, de fontosabb jelentéssel is bír. Nagyon fontos a gyerekeket arra sarkallni, hogy szerepjátékosat játszanak. Bizonyos felelősségre tesznek szert munkájuk iránt, fejlődik kreativitásuk és fantáziájuk. Nem csak fizikailag fejlődnek, de mentálisan is. Továbbá a levélszívón keresztül fejlődik finom motorikus képességük és mozgási ügyességük. Ez egy ideális ajándék minden gyerek részére, akik szeretnek a friss levegőn tartózkodni és szeretnek segédkezni a háztartásban szüleik örömére.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Újrahasznosítható anyagok, egészségre veszélytelen színek felhasználásával biztonságos időtöltést nyújt csemetéinkszámára. 

Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*21*16 cm
Tömeg0,30 kg
Színzӧld
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha