Játékkonyha elektronikus Tefal Studio XXL Bubble Smoby mágikus bugyogással szódakészítővel jéggel és 38 kiegészítővel

Termék leírása

Ne habozzon, és lepje meg gyermekét stílusos játékkonyhával a Smobytól. Elektronikus játékkonyha Tefal Studio XXL Bubble Smoby 38 kiegészítővel egy igazán ügyes és praktikus konyhácska, mely érdekes francia dizájnban pompázó luxus külcsínével leveszi a kicsiket a lábaikról már 3 éves kortól. Játékkonyha a csodálatos kivitelezésének és funkcióinak köszönhetően a csúcskategóriás konyhácskák közé tartozik, mely minden gyerkőc szívét megdobogtatja. A játékkonyhához összesen 38 kiegészítő tartozik, mégpedig evőeszközök, tányérok, sótartó, fűszertartó, poharak, csészék és vegyes élelmiszer és alapanyag másolatok.

Széleskörű kihasználhatóság

Smoby vállalatt nagy hangsúlyt fektet a játékkonyhák külcsínére és funkcionalitására. Ezért is a gyerekek nagy örömmel veszik birtokba a valósághű konyhácskát rengeteg funkcióval kialakítva. Hűtő nyitható ajtóval a romlandó élelmiszer tárolására szolgál, melyeket hűvös helyen szükséges tárolni, hogy azok megtartsák frisseségüket. A beépített sütő nagy segítségére lesz a kis szakácsnak a finom sült hús megsütésében, alatta pedig a mosogatógép kapott helyet, ahol a szennyes edényeket tudja majd a kis szakács elmosni. Serpenyő palacsintafordító funkcióval lehetővé teszi a kis szakácsok számára, hogy vendégeiket szórakoztassák a palacsintadobálással. Mágikus bugyborékoló fazék a tűzhelyre helyezve és a megfelelő gomb megnyomása után a forrásban lévő vizet imitálja, amire minden gyerek garantáltan rácsodálkozik majd.

Ha hűvös italra vágynak csemetéi, akkor a jégadagoló jégkockák másolatával tölti meg a kicsik poharát. A jégadagoló felett ügyes mosogatótálca kapott helyet, ahol gyorsan eltudja mosni csöppsége az evőeszközöket a finom ebéd után. A tűzhely felett az szagelszívó található és alatta közvetlenül az eszpresszó kávéfőző, mely a cserélhető kapszuláknak köszönhetően mindig friss és aromás kávéval várja vendégeit. A kávéfőző alatt a szóda vagy kólaadagoló kapott helyet, mely jellemző hanggal szórakoztatja a kicsiket. Játékkonyha nem szűkölködik tárolóhelyben sem, a konyhácska alsó részén található polcok megfelelőek különféle alapanyagok és segédeszközök tárolására, amelyeket gyermeke éppen nem fog használni.

Gyermek megfelelő fejlődéséért

Francia tervezők úgy alkodták meg a konyhát, hogy az fejlessze a gyerekek finom motorikus, kommunikációs és értelmi képességeit. A játékkonyha nagyon jó lehetőség a türelemre és koncentrációra való neveléshez, illetve a gyerekeket megtanítani, hogy egymás keze alá dolgozzanak.

Minden gyerekszoba éke lesz

Az elektronikus játékkonyha stabil konstrukcióval rendelkezik, teljes méretei a játékkonyhának 86*83*100 cm. Teljes magassága a konyhácskának 100 cm, a munkafelület magassága a talajtól 51 cm. Ennek köszönhetően a szülő könnyen meghatározhatja, hogy a munkafelület magassága megfelel-e a kis szakácsnak. A játékkonyha könnyen megközelíthető minden oldalról, ezen felül a konyhácska hátsó fele is feliratokkal és szimpatikus motívumokkal van díszítve. A Tefal Studio XXL Bubble Smoby játékkonyha elemekre működik, melyek a helyükre kerülve lehetővé teszik az azonnali játékot.

Smoby gyártó dizájnőrök műhelyéből származó játékkonyha egyediségének köszönhetően egyike a legmagasabb szintű konyhácskáknak, melynek párját keresve se találná. A francia tervezők nagy figyelmet szenteltek külcsínének, valósághű kivitelezésének és teljes funkcionalitásának. A fokozott biztonságérdekében a Smoby konyhácska élei lekerekítettek, ezért a szülőknek nem kell aggódniuk gyermekük biztonsága miatt. A kicsik szabadon élvezhetik a konyha nyújtotta felejthetetlen élményeket.

Funkciók és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • jégadagoló jégkockákkal
  • serpenyő palacsintaforgató funkcióval
  • szóda/kóla adagoló
  • eszpresszó kávéfőző cserélhető kapszulákkal
  • elősütött élelmiszer valósághű élményért/steak, hal/
  • 38 kiegészítővel
  • mágikus fazék bugyogással
  • francia minőség és dizájn
  • megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól
  • hűtő nyitható ajtóval
  • sütő nyitható ajtóval
  • a munkafelület magassága 51 cm
  • teljes magassága 100 cm
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek86*84*99 cm
Termék magassága99 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei77*24*80 cm
Teljes hosszúság86 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,7 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.