Mikrofon Hello Kitty Smoby állvánnyal sötétrózsaszín

Termék leírása

Gyermek elemes mikrofon Hello Kitty állványon a Smoby vállalattól aranyos Hello Kitty cicus stílusban kivitelezve egy ideális játék kis tehetséges énekesnője részére, aki elszeretné indítani sztár karrierjét. Hello Kitty mikrofon állványon gyerekeknek szép sötétrózsaszín színben tündököl fehér és ezüst színekkel kombinálva. A gyermek állványos mikrofon magassága 135 cm és nagyon könnyen állítható. A mikrofon szöge is dönthető. Gyermek mikrofon együtt az elektronikus állvánnyal Hello Kitty gyerekeknek nagyon szép modern kivitelezésű és minden kislány részére tökéleztes 3 éves kortól, akik szeretnek énekelni és saját mikrofonra állvánnyal van szükségük.

Gyerek elektronikus állvány mikrofonnal Hello Kitty minőségi műanyagból készült, mely egyben ellenálló és kellemes a tapintásra is. Termék megfelel az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. Gyerek zenei állvány 4*AA/LR6 elemre működik. Az elemek az állvány alsó részére helyezendőek, innen lentről hangzanak a dallamok és hangok egyaránt. Gyerek mikrofon 3 gombbal van kialakítva narancssárga színben, melyekkel kis énekesnője énekét tudja hasznos és speciális effektekkel különlegessé varázsolni. Az első gom applause, tehát kis énekesnője fellépése után tapssal jutalmazza majd a nagyérdemű. Második gomb 1,2,3,4 funkcióval rendelkezik a dallamok és ritmus kiválasztására a harmadik gomb pedig visszhang.

A zenei állvány gyerekeknek alsó részén szintén két gom található. Az egyik gom a be- és kikapcsológomb a másik pedig a hangerőre szolgál. Az állványon rózsaszín Hello Kitty makett tündököl, mely az egész állvány dizájnját egésszé varázsolja. Nagy előnye az állványnak a rózsaszín dalszövegtartó, melyet kis feltörekvő csillaga biztosan értékelni fog. A dalszövegtartó hátsó felén Hello Kitty ábrája tündököl gitárral. Francia Smoby vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik minőségi és egyedi gyerekjátékok gyártásában. Gyerek elemes zenei állvány mikrofonnal minden kislány részére ajánlott, akik szeretnek énekelni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek25*25*135 cm
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei27*9*43 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,19 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.