Munkapad Repcsik Smoby Dusty kisrepülővel, mechanikus fúróval és 80 kiegészítővel

Termék leírása

Játék munkapad Planes (Repcsik) a francia Smoby gyártótól egy csodaszép és minőségi játék. Ideális kisfiúknak, akik szívesen barkácsolnak és szeretik a repülőket. Szép narancssárga, szürke és fekete színkombinációban készült. Színkivitele világoskék elemekkel kiegészített, melyek élénk és játékos hatást keltenek. A munkapad négy lábon áll, melyeket alul polc köt össze, ide a kis ezermester elrakhatja szerszámait és más kiegészítőket. Ez a konstrukció szilárdságot és stabilitást biztosít az asztalnak, így bátran lehet rajta dolgozni. A szerelőasztal gyártásánál ügyeltek a biztonságosságra, így minden éle lekerekítet, hogy a kicsi ne sérüljön meg.  A kis ezermesternek való munkapad kiváló minőségű műanyagokból készült, melyek ellenállók és sokáig kitartanak. Ugyanakkor egészségre ártalmatlanok és érintésre bársonyosan kellemesek.

Az asztallapot elöl Dusty felirat díszíti, ami a Repcsik Disney meséből jól ismert kisrepülő neve, őt a gyerekek nagyon kedvelik. Jobb oldalon egy kis satu található Dusty kisrepülő befogására. A repülő, mechanikus fúró segítségével, szétszerelhető 12 részre, majd ezt követően újból összerakható eredeti állapotába. A kis barkácsoló így minden felszállás előtt ellenőrizheti repülőjét. Egyszerű gombnyomással beindítható a mechanikus fúrógép. Helyet jobb oldalon a munkaasztalon kapott, hogy mindig kéznél legyen. A munkafelület mindkét oldalán tárolódobozok vannak felakasztva, ide a kis szerelő elrakhatja alkatrészeit vagy csavarokat. Függőleges panel is kiegészíti a munkapultot, ahová csavarhúzó, franciakulcs és kalapács akasztható. Felső részén szintén dobozkák vannak gyönyörű világoskék színben.

A kis szerlőmestereknek való asztalkához összesen 80 kiegészítő tartozik. A Repcsis gyerek szerelőasztal egy nagyon szép, komplex és precízen kidolgozott játék a francia Smoby gyártótól, aki hosszúéves hagyományokkal rendelkezik és garancia a legmagasabb európai követelmények betartására. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Méretei 60*34*103 cm. Ezzel a játékkal rengeteg szórakozásban lesz része a kisgyereknek. Fantáziáját szabadjára engedheti és fejlesztheti kreativitását. Szerszámok használatával élesíti finom motorikáját és kézügyességét, amely idősebb korban nagyon fontos. Ezen kívül megtanulja felismerni a különböző szerszámokat és azok gyakorlati felhasználását. Barátai is bekapcsolódhatnak a játékba. Egyikük pilóta a másik szerelő lesz. Ilyen játék a gyerekeknél építi szociális érzésüket és fejleszti a csapatmunkához való érzéküket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*34*103 cm
Termék magassága103 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.