Munkapad Verdák Smoby Villám McQueen kisautóval, mechanikus fúrógéppel és 20 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby gyerek munkapad Cars (Verdák) egy kidolgozott dizájnú és komplex játék. Ideális kisfiúknak, akik imádják a versenyautókat és szeretnek szerszámokkal dolgozni. Az egész barkácsasztal minőségi anyagokból készült. Műanyagokból, melyek nagyon ellenállók és sokáig kitartanak, de ugyanakkor kellemesek érintésre és egészségre ártalmatlanok. Gyártásánál odafigyeltek a játék biztonságosságára is, így minden éle lekerekített. Pompás piros és fekete színkombinációban gyártották. Ez a szín és a lábakat díszítő matricák, melyek rajtvonalat ábrázolnak, igazi versenyistállóvá varázsolják az asztalkát. Az egész szerelőműhely Verdák mesemotívumba hangolt, ez a mese a gyerekek körében nagyon népszerű. Négy lábon áll a játszóasztalka. Ezek párban X konstrukcióval és tároló polccal vannak összekötve, így a kis szerszámos asztalka nagyon erős és stabil.  

A játék szerelőasztal munkafelülete tágas, így ez az a hely ahol a kis autószerelő dolgozhat. Középen egy parkolóhely van Villám McQueen kisautónak a Verdák meséből. Az autócska szerszámok segítségével szétszerelhető, majd újra összerakható. Minden versenyfutam előtt a kis szerelőmester ellenőrizheti a motort, vagy kicserélheti a kerekeket. Jobb oldalon egy kis satu is található, amelybe az egyes alkatrészek befoghatók. Egyszerűen forgatással működtethető. A munkafelület ezen része csavarok szerelésére is alkalmas. A kicsi itt csavarozással gyakorolhatja kézügyességét. Ilyen tevékenység a gyerekeknél fejleszti a finom motorikus képességeket és kézügyességet, amely idősebb korban nagyon fontos. Minden szerszám ergonomikusan kialakított úgy, hogy a kisgyerek problémamentesen és helyesen megragadhassa és dolgozhasson velük.

A munkalapot egy függőleges panel is kiegészíti, amelyre tetszés szerint munkaeszközöket akaszthat a kis autószerelő úgy, hogy minden kézügyében legyen. Bal oldalon tartókonzolra helyezve egy mechanikus fúrógép is található, ez egyszerűen gombnyomással vezérelhető. A gazdag felszereléshez tartozik még csavarhúzó, kombinált fogó, különböző csavarok, anyák és még sok más – összesen 20 darab kiegészítő. A Cars munkapad egy átgondolt, gyönyörűen kidolgozott és komplex játék a francia Smoby társaságtól, aki hosszúéves hagyományokkal rendelkezik és garancia a legmagasabb minőségre. Ezzel a játékkal a kicsi hosszú órákon keresztül elszórakozik egyedül is, de barátait is bekapcsolhatja a játszásba. Együtt játszhatnak autószerelő vagy versenyző szerepjátékokat szabadjára engedve fantáziájukat, így fejleszthetik szociális és csapatmunka iránti érzéküket. Ezen kívül megtanulják felismerni a munkaeszközöket és azok gyakorlati felhasználását. Kisgyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A szerszámos asztal méretei 49*27*75 cm. A kis műhely a gyerekszoba díszévé is válhat.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*27*75 cm
Termék magassága75 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.