Puzzle Bosszúállók Educa 200 db 6 évtől

Termék leírása

Cardboard puzzle Avengers képregényhősök motívummal. A puzzle motívumát a híres Avangers képregény ihlette. A kép, a Marvel képregények hőseit ábrázolja egy történetben.

A csomagolás 200 db puzzle elemet tartalmaz. A Cardboard puzzle darabjainak megfelelő helyre illesztése egységes képet alkot. A puzzle kiemelt minőségű kartonból készült és megfelel a biztonsági szabványoknak, így nem jelent veszélyt a gyermekekre. A puzzle lenyűgöző,vidám, a kedvenc rajzfilm ihlette ragasztott képekből áll. A puzzle egyes darabjainak nagyobb mérete a könnyebb összeillesztést segíti.

Az összeillesztés után a Cardboard puzzle újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba. A puzzle segítségével ez a játék pozitív hatással van a gyermekek fantáziájára, képzelőerejére, kézügyességére, megfigyelőképességére és koncentrációjára. A puzzle 6 éves kortól ajánlott. A kirakott kép mérete 40*28 cm.

Az EDUCA fő profilja a puzzle és a készségfejlesztő játékok gyártása. Választékában megtalálható számos csodás képet ábrázoló puzzle minden korosztály számára, amelyek nem hiányozhatnak az önök gyűjteményéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek40*28 cm
A csomagolás méretei31,5*21,5*4,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám200
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.