Szerelőkocsi Mecanique Écoiffier 18 kiegészítővel 24 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier szerelőkocsi Mecanique egy modern játék csodaszép dizájnnal. Ideális kisfiúnak, aki lelkesen játszik szerszámokkal és figyeli apukáját házkörüli munkák közben. Az egész kiskocsi, beleértve a kiegészítőket is, kiváló anyagokból készült. Műanyagokból, melyek érintésre kellemesek és egyúttal ellenállók, tehát sokat kibírnak. A szerelőkocsi két kerékkel és fogantyúval ellátott, így könnyen áthelyezhető játék. A kis ezermester viheti kocsiját bárhová magával. Gyártás közben odafigyeltek a játék biztonságosságára, így minden éle lekerekített.

Pompás piros és ezüst színkombinációban készült. A Mecanique szerelőkocsi méretei 31*36*48 cm. Az Écoiffier egy francia társaság, amely megfelel a legszigorúbb európai követelményeknek. Az asztalhoz nagyon sok kiegészítő tartozik – összesen 18 darab. Ezeket szerszámok alkotják, melyek ergonomikusan úgy kialakítottak, hogy a kicsi helyesen kézbe tudja fogni és játszani velük. A játék munkaeszközök közé tartoznak csavarok, anyák, kalapács, kombinált fogó, csavarhúzó és franciakulcs is. A kétemeletes szerszámoskocsi rengeteg teret nyújt szerszámok elrakására és a velük való munkához.

Az alsó szinten szerszámosláda kapott helyet, amely úgyszintén része ennek a barkács felszerelésnek. Ide a kicsi elrakhatja szerszámait és viheti bárhová magával. A felső munkafelület teret nyújt a kisgyereknek játszáshoz, szerszámok segítségével itt kitalálhat és létrehozhat bármilyen alakzatokat. Fejleszti így finom motorikáját és kézügyességét. Ezen felül megtanulja felismerni az egyes szerszámfajtákat és gyakorlati felhasználásukat. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. Barátait is bekapcsolhatja a játékba, rengeteget szórakozhat velük együtt és emellett építheti szociális és csapatmunkához való érzékét.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*36*48 cm
Termék magassága48 cm
A csomagolás méretei66*60*56 cm
Tömeg1,34 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...