Szerszámok Black&Decker Smoby táskában mechanikus fúrógéppel 5 darab

Termék leírása

Smoby játék munkaeszközök táskában Black&Decker egy nagyszerű játék kisfiúknak, akik szeretnek barkácsolni. Ebben a táskában minden megtalálható, amire egy igazi ezermesternek szüksége van. Nagyon könnyű, így bárhová magával viheti. Az egész szett piros és fekete színkombinációban készült ezüstös részletekkel, így igazán valódi szerszámokra emlékeztet. A kis mester találhat táskájában szerszámokat, mint a kombinált fogó, kalapács, mérőszalag, franciakulcs és mechanikus fúrógép. Minden szerszám kiváló minőségű műanyagokból készült, melyek ellenállók és sokáig kitartanak.

Mindemellett érintésre kellemesek. A munkaeszköz ergonomikusan úgy kialakított, hogy a kicsi könnyedén megragadhassa és játszhasson vele. A fúrógép mechanikus és könnyen kezelhető. Csak meg kell nyomni a gombot és a fúrófej elkezd forogni. A gyerek Black&Decker szerszámos táska egy komplex és gyönyörűen elkészített játék a francia Smoby társaságtól, aki garancia a kiemelkedő minőségre. Ezzel a játékkal a kicsi hosszú órákon keresztül fog szórakozni. A felnőttek utánzásával sokat tanulhat is.

Meg tudja majd különböztetni a szerszámokat és ismerni fogja felhasználásuk módját. Játék közben élesíti finom motorikáját és kézügyességét, amely felnőtt korban nagyon fontos. Mérőszalag használatával elsajátítja a metrikus rendszer alapjait és kifejlődik érzéke részletekre valamint térbeli tájékozódásra. A játék gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A táskát nemcsak szerszámok, de bármi más hordozására is használhatja. A 26*6*3 cm méretekkel kicsi táskáról van szó. Szükség esetén könnyen elrakható.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*6*3 cm
A csomagolás méretei26*6*29 cm
Tömeg0,31 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.