Interaktív táblagép legkisebbeknek Cotoons Smoby 2in1 hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

A gyermek készségei fejlesztése már korai fázisban nagyon jó hatással van a későbbi szellemi fejlettségére. Praktikus és szórakoztató játékkal, mint a Cotoons táblagép legkisebbeknek a Smoby vállalattól igazán egyszerű lesz. Játék táblagép gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. Kezdetekben a játék táblagépet a babaágyra vagy a babaágy rácsára lehet erősíteni. Köszönhetően a lágy tompa hang és fényeffekteknek gyermeke kellemes környezetbe ébred, ami nyugtató hatással lesz rá. A játék táblagép legkisebbeknek külcsíne színes és vidám, játékos dizájnja elcsábítja a kicsiket első pillantásra. Gyermeke felfedezheti és megismerheti az alakzatokat, színeket és reagálhat az egyes hangeffektekre is. A színek világának megismerésében csöppségének az érzékeny LED világítás lesz segítségére. Gyerek táblagépet a közkedvelt Smoby Cotoons sorozat ihlette, melynek szereplőit gyerekek világszerte ismernek és szeretnek. 

Gyerekek örömmel vágnak bele a táblagép adta lehetőségek felfedezésébe ezzel a kézségfejlesztő játékkal, nyomogatják a gombokat, forgatják a propellert, így fejlesztve a finom motorikus képességeket. Színes fények serkentik a gyerek fantáziáját és az interaktív játék működésének elsajátítása közben erősödik a határozottságuk is. A hangeffektek vidám játékra ösztönzik a kicsiket és a kellemes dallamok örömet csalnak az arcukra. Csupán elegendő a megfelelő gombot megnyomni és máris kellemes dallamok csendülnek fel. Gyerek interaktív táblagép csodaszép pasztell kék, narancssárga és rózsaszín színkombinációban tündököl Cotoons hősökkel díszítve. Ez egy egyedi játék és nagyszerű ajándék legkisebbeknek. A táblagép 2 az 1-ben lett kialakítva. A játék táblagép másik oldalán interaktív Activity Board rajztábla található az első alkotások megörökítésére.

A mágikus rajztábla törölhető, így gyermeke újabb és újabb alkotásokkal tudja meglepni szeretteit, vagy nagyszerű lehetőséget kínál betűk és számok gyakorlására is. A rajtáblának köszönhetően fejlődik csemetéje finom motorikus és szellemi képessége egyaránt. A tábla egy mozdulattal letörölhető és a móka újra kezdődhet. A táblagép többfunkciós, hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. Játékos és készségfejlesztő, mit szól hozzá? Smoby neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, kellemes a tapintásra és élei lekerekítettek, ezért is nagyszerű ajándék gyerekeknek már 12 hónapos kortól. A Smoby termékek gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Ha minőségi és élménydús játékot szeretne gyermekének kívánni az új játékával, akkor mindenképp válassza a Smoby márkát. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek24*4*28 cm
A csomagolás méretei25*8*30 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,5 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.