Teherautó Maxi Power BIG hossza 46 cm sárga 24 hó-tól

Termék leírása

Csodaszép és kiváló minőségű játék gyerekeknek a BIG maxi teherautó. Gumikerekeinek köszönhetően a játék munkagép nem sérti fel játszás közben a padlóburkolatot. A gyermek teherautó gyönyörű sárga színkivitelben és minőségi műanyagból készült Németországban. A robusztus munkagép nagyméretű platóval rendelkezik 4,2 l térfogattal és 25 kg teherbírással. Nagy mennyiségű építőanyag szállítására is megfelel – a finom homoktól kezdve egészen a méretes kavicsig. Munkajármű, amely nagyszerű játék gyerekeknek 2 éves kortól, nem tartalmaz apró alkatrészeket és benti, vagy kinti játszásra is alkalmas. Ez a teherautó fejleszti a gyermek képzelőerőt, motorikus képességeket és logikus gondolkodást.

A kicsi hosszú órákon keresztül elszórakozik egy ilyen munkagéppel. Építőanyag szállításával egyik helyről a másikra rengeteg energiát használ fel a kisgyerek. Egyszerű megbillentéssel azután a platóról kiszórható a szállított anyag. Hogy szállítás közben ne vesszen el a rakomány, a plató be is biztosítható. Lekerekített éleinek köszönhetően a kisgyerek játszás közben nem sérülhet meg. A játék teherautó hossza 46 cm. A német BIG gyártó gondolt a játék gyakorlati oldalára is, szennyeződés esetén folyó vízzel nagyon egyszerűen mosható, és már folytatódhat is a szórakozás tiszta játékkal. A BIG maxi gyermek teherautó UV stabilizátorokkal védett, így a játék évek során nem veszít színei szépségéből akkor sem, ha kint a homokozóban játszanak vele. A BIG játékokat független intézményekben tesztelik, és kiemelik a termékek minőségét. A BIG márka termékeire 3 éves garancia vonatkozik.

BIG maxi teherautót német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG  német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek de egészségre ártalmatlanok. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek46*32*30 cm
Termék magassága30 cm
A csomagolás méretei47*33*59 cm
Teljes hosszúság46 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
Maximum terhelés25 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.