Útjelző táblák BIG 10 fajta

Termék leírása

Big gyerek közlekedési jelzőtábla készlet, mellyel a gyerkőc megtanulja a közúti forgalom szabályait. A kászlet 6 drbjelzőtáblából áll, de 4 drb kétoldalú, így összesen 10 drb közúti közlekedési jelzőtáblát kap a kicsi. A készletbe tartozó jelzőtáblák: STOP, parkoló, gyalogos átkelőhely, kétirányú forgalom, figyelmeztetés-veszély, tilos a előzés, tilos a megállás, főút, főút vége és adj előnyt.

A robosztus formájánaka táblák stabilak. Magasságuk 69 cm. Útjelző táblák UV szűrővel vannak ellátva, hogy hosszú éveken keresztül újként hassanak. Ez a készlet 3 éves kortól ajánlott, amikor már a kicsik oda tudnak figyelni a jelzésekre és megpróbálják betartani egyes szabályokat. Ezzel a játékkal biztos a kicsi számára a mókás játék, a spanjaival együtt élvezhetik a közúti közlekedési szabályok megtanulását szórakoztató módon, miközben triciklijükön vagy bébitaxijukon versenyeznek majd. Big márka 3 éves garanciát vállal a termékeire.

A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A Big márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a Big márka. Big márka 3 éves garanciát vállal termékeire.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek27*12*69 cm
Termék magassága69 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,3 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.