Játékautók Porsche Edition Discovery Pack Majorette fém 7,5 cm hosszú szett 20 fajta + 2 kisautó ajándékba

Termék leírása

A francia Majorette márka Porsche autókollekciója ajándékcsomagban a legjobb ajándék a híres autógyártó rajongói számára. A valódi modellek alapján készült licenszelt fémautók felfüggesztéssel, nyitható részekkel és precízen megmunkált részletekkel rendelkeznek. A gyönyörű gyűjtő dobozban a gyerekek 22 Porsche autómodellt találnak több színben, köztük egy 718 Boxster, Cayenne, Panamera, 911 GT3 RS, 911 Carrera, 934, 918 Spyder játékautót.

Az időtlen Majorette kisautókat a gyerekek különböző szerepjátékok során használhatják akár önállóan, akár más készletekkel, pályákkal kiegészítve. Kitűnő választás a gyűjtők számára is, akik további kisautókkal szeretnék bővíteni gyűjteményüket. Az autókkal való játék során fejlődik a gyerekek finom motorikája, fantáziája és technikai képzelőereje. Valósághű megjelenésük és élénk színeik minden gyermeket elragadtatnak.

A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók és építőjátékok gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és csúcsminőségű licenszelt autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokat eredeti francia dizájn és nagy ellenállóképesség jellemzi, ennek köszönhetően éveken át kitartanak. A széles termékválaszték nemcsak funkcionális játékokra összpontosít, de gyűjtői darabokat is kínál, amelyek között minden autómodell rajongó megtalálja az igazit.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Teljes hosszúság7,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.