Játékbaba Alice barna hajkoronával Mon Grand Poupon Corolle 36 cm barna pislogó szemekkel és fésüvel 3 évtől

Termék leírása

Alice Mon Grand Poupon kivételes hosszúhajú játékbaba a francia Corolle gyártó műhelyéből. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját. Az Alice játékbaba a gyönyörű barna szemével és hosszú barna hajával első látásra lenyűgözi a kislányokat. A részletgazdag, vanília illatú baba gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott és ideális az öltöztetéshet, fésüléshez és babázáshoz. A rózsaszín ruhácskában pompázó játékbabához tartozó hajpánt, cipő és fésű órákra leköti a gondoskodó kislányokat, akik játék közben teljes mértékben érvényesíthetik kreativitásukat és fantáziájukat. A baba hosszú, sűrű haja könnyen fésülhető. A játékbaba asszimetrikus arcvonásai és barna pislogó szemei, amelyek fekvő helyzetben becsukódnak, még élvezetesebbé teszik a babázást.

A csodálatos Alice Mon Grand Poupon játékbaba 36 cm magas, így tökéletesen illik a gyerekek karjaiba. A vele való játék nem csak méretének, de részleteinek, enyhe vanília illatának és számos kiegészítőjének köszönhetően is felejthetetlen lesz. A barna hajú Mon Grand Poupon játékbabát gyermeke fésülheti, öltöztetheti, etetheti, álomba ringathatja és sétáltathatja. A Corolle játékbaba teljes mértékben követi a gyermek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A játékbaba elsőosztályú anyagokból készült. A Corolle játékbaba kézzel mosható, mosásánál gyengéd folyékony mosószert használjon, ruhácskáját szintén kézzel ajánljuk mosni max 40° v&zben.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • játékbaba fésűvel
  • hosszú barna hajjal és barna szemekkel
  • enyhe vanília illattal
  • 3 éves kortól
  • 36 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Termék magassága36 cm
A csomagolás méretei15*24*40 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,96 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek