Játékbaba Babipouce Floral Bloom Mon Doudou Corolle kék szemekkel és csücsörítő szájjal 28 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Egyedi Babipouce Floral Bloom Mon Doudou játékbaba a francia Corolle márka műhelyéből az első játék, mellyel gyermekének meg kell ismerkednie. Egyedüli webáruházként egy pihe-puha és részletgazdagon kidolgozott játékbabát helyezünk gyermeke ölelő karjaiba, mellyel az első pillanattól fogva erős kapocs alakul ki. Babipouce Floral Bloom játékbaba lágyan részletekkel kiegészített rózsaszín pizsamában, vanília illattal és a legfinomabb anyagokat felhasználva nyugtatóan fog hatni csöppségére. Nagyon aranyos részlete a játékbabának a csücsőrítő ajkai, melybe éppen belefér az újjacskája és tudja azt cumizni, mint ahogy a húsvér kisbabák is teszik. A pasztell színek csodálatos kombinációja, vidám kék szempár, valósághű arcocska és ideális 28 cm magasság a Babipouce Floral Bloom játékbabát gyermeke legjobb barátnőjévé varázsolja már a születés pillanatától.  

Egyedi Babipouce Floral Bloom játékbaba asszimetrikus arcvonásai és kék szemecskéi teljesen emberi, valósághű benyomást keltenek, első pillantásra elrabolja gyermeke szívét. Enyhe vanília illata és puha, könnyű teste a játékbabának gondoskodik csemetéje édes és zavartalan pihenéséről. Kisbabák apró és finom újjacskáikkal már az első pillanattól fogva szívesen ölelgetik és símogatják az aranyos játékbabát, hisz teste nagyon kellemes élményt nyújt a tapintásra, odabújásra. Hosszú sapkájának, kezecskéinek és lábacskáinak köszönhetően a kicsik már korai fázisban megismerkednek a felületekkel és megtanulják megfelelően megmarkolni azokat. Corolle vállalat számára első a gyerekek biztonsága, így a Mon Doudou játékbaba tökéletesen a gyerek igényeihez lett kifejlesztve. Mon Doudou játékbaba ragyogó kék szemei tartós festékkel lettek megfestve. Nem kell aggódni, hogy gyermeke esetleg a nagy szeretgetés közben lekaparná, vagy kárt tenne benne. Alapanyag, melyből a játékbaba készül nagyon kellemes a tapintásra és természetes benyomást kelt. A Mon Doudou játékbaba 30 fokos finommosáson mosható mosógépben. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle játékbaba egyedi, pontosan, mint az Ön gyermeke is. Helyezze gyermeke ölelő karjaiba a világ legszebb játékbabáját, melyet kizárólag nálunk tud megvásárolni. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • enyhe vanília illattal
  • megfelelő már a születés pillanatától
  • kék szemek és csücsörítő száj
  • 28 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • finommosás 30°C-on
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága28 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.